2777
2789
عنوان

کم اوردم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 57 پست
شما چندساله بودین؟

ما 5 سال اختلاف سنی داشتیم. تازه خیلی هم با هم دعوا میکردیم

سلام. اگه نظری دادم میتونید با نظرم مخالف باشید و بیانش کنید نظر همه محترمه. اما اگه تاپیک زدم و مشورت خواستم یا درددل کردم نزنید تو ذوقم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵سال اختلاف دیگه خیلی سخت تره

الان دیگه خودمون میریم میایم مامانم راحت تر شده. منم که کارامو خودم میکنم به کسی کار ندارم راحت

سلام. اگه نظری دادم میتونید با نظرم مخالف باشید و بیانش کنید نظر همه محترمه. اما اگه تاپیک زدم و مشورت خواستم یا درددل کردم نزنید تو ذوقم.

نگو قشنگم من جای شما نیستم قضاوت کنم شما خم جای من نیستین اما خونه ی بدون بچه خیلی سوت و کوره وقتی ه ...

درسته،توکل به خدا

کلا هرکسی از شرایطی که داره ناراضیه

ولی من در کل چون الان خیلی اذیتم اینو گفتم،

ولی واقعا بدون بچه هم خوبه،ادم مسافرت میره،سرکار میره،هر ثانیه که اراده کنه میره بیرون و گردش،هروقت بخواد استراحت میکنه

درسته حق با شماست هیچکسی ازاینده باخبر نیستولی من خیلی بیشتر از خودم حرصم میگیره که گذاشتم یکی دیگه ...

اره یکم که بزرگتر بشه راحت تر می شن بیشترم با خواهرش مشغول می شه و بازی کی می کنن

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
ممنونم بخاطر انرژی مثبت

سلامت باشی

به این فکر کن که اون اول آفریده خداست و در درجه بعدی فرزند تو اگه خدا نمی خواست به این دنیا نمی آوردیش

ولی برای آینده خودت و فرزند اولت حضورش خیلی خوبه. ما الان که بزرگ شدیم و دانشگاه شهر دیگه یا سربازی هستیم پدر و مادرم تنها شدن دلشون زیاد می گیره میگن اگه این روزا رو می دونستیم بیشتر بچه می آوردیم. من خودمم خوشحالم که تک فرزند نیستم و به جز پدر و مادر کس دیگه هست تو زندگیم که قلبا همو دوست داریم و برای هم هر کاری می کنیم

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست