2777
2789
عنوان

کم اوردم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 57 پست

من الان توو همین موقعیتم

دخترم کلاس دومه

و قراره کلاس سوم که رفت اقدام کنم واسه بچه دوم

منم سر دخترم خیلی اذیت شدم

گفتم الان ک بزرگ شده یه خواهری،برادری واسش بیارم تنها نمونه

با خوندن تاپیکتون ی لحظه دو دل شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم تو یه سنی بودیم همین شرایط داشت خیلی تحت فشار بود. الان دیگه از آب و گل بیرون اومدیم مامان ...

کی؟یعنی از چندسالگیش راحت تر میشه؟

الان که مدام باید چشمم بهش باشه خودشو داغون نکنه

من الان توو همین موقعیتمدخترم کلاس دومهو قراره کلاس سوم که رفت اقدام کنم واسه بچه دوممنم سر دخترم خی ...

بچه دوم علاوه بر وضعیت مالی

واقعا اعصاب و ارامش روان مادر رو میخواد،اگر اکی هستید که بیارید اگرنه به هیچ وجه اینکارو نکنید

نگران آینده ش هستین یا اذیتین کلا" با بچه داری؟؟؟متوجه نشدم

نگران اینده

و بیشتر خسته شدن از بچه داری،دوباره تکرار شدن همه چی.....

و واقعا اون موقع که تصمیم ب بارداری دومی رو گرفتم عقلم به این چیزا نرسید،جدی میگم

چرا هم همسرم هم مامانم بهم کمک میکننولی من واقعا خستمفکر ایندش داره دیوونم میکنه

عزیزم کی از آینده خبر داره بسپرش به خدا

حتی اگه بهترین شرایط تو جامعه باشه بازم هیچ کس نمی تونه آینده بچشو تضمین شده بدونه برعکسشم هستن کسایی که از بدترین شرایط و محروم ترین جاها به بهترین موقعیت ها رسیدن و آینده عالی داشتن برای همین چیزی که ازش خبر نداری رو بسپار به خدا تو کاری که از دستت برمیاد رو انجام بده همین که برای بچه ات برای خوشحالیش برای تربیتش وقت بذاری و البته برای خودت وقت بذاری که هیچی مثل یه مامان سالم و آروم و خوشحال روی بچه هاش اثر خوب نمی ذاره

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
کی؟یعنی از چندسالگیش راحت تر میشه؟ الان که مدام باید چشمم بهش باشه خودشو داغون نکنه

بچه اولتون بره مدرسه و پیش دبستان یه سری راحت میشین بعد که یکم بگذره و درساشم خودش بخونه راحت تر میشین. کلا هم هرچقدر بگذره کمتر اذیت میکنن جفتشون

سلام. اگه نظری دادم میتونید با نظرم مخالف باشید و بیانش کنید نظر همه محترمه. اما اگه تاپیک زدم و مشورت خواستم یا درددل کردم نزنید تو ذوقم.

گلم الان این حرفا کمک به استارتر نمیکنهمن خودم ده ساله که بچه میخوام و با کلی ای وی افو درمان هنوز ن ...

انشااله خدا دامنتون رو سبز کنه

ولی اخه بدون بچه که زندگی خیلی راحت تره

من میگم اونایی ک بچه دار نمیشن خیلی راحتن بخدا

عزیزم کی از آینده خبر داره بسپرش به خدا حتی اگه بهترین شرایط تو جامعه باشه بازم هیچ کس نمی تونه آیند ...

درسته حق با شماست هیچکسی ازاینده باخبر نیست

ولی من خیلی بیشتر از خودم حرصم میگیره که گذاشتم یکی دیگه گیرم بیاد

دوباه اسیر شدم،به هیچکاری نمیرسم

البته خودم فکر میکنم که اگر یکم خوب و بد رو متوجه بشه و بکن نکن رو بفهمه اوضاع راحت تر میشه

انشااله خدا دامنتون رو سبز کنهولی اخه بدون بچه که زندگی خیلی راحت ترهمن میگم اونایی ک بچه دار نمیشن ...

نگو قشنگم من جای شما نیستم قضاوت کنم شما خم جای من نیستین

اما خونه ی بدون بچه خیلی سوت و کوره

وقتی همه رو میبینی بچه بغل و فقط تویی که نداری اذیت کنندست

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه