کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 11833 عنوان فامیلای شوهرم دلشون میخوادزودبه زودبرم خونشون اخه بااین وضعیت کی میره مهمونی🤒🤒🤒 951 بازدید | 68 پست هنودوهفته پیش اونجابودیم بازامروز زندایی شوهرم زنگ زده چی نمیای نکنه ناراحتی میگم هنودوهفته پیش اومدم که بیام چیکارشمابیایدهرهفته من روم نمیشه بااین قیمت میوه و..برم مهمونی میگن دلمون میگیره بیایکم حال وهوامون عوض بشه شمابودیدمیرفتیداینم بگم ادمای خوبی ان کنارشون خوش میگذره خودم دوست ندارم کسیوبه زحمت بندازم ازطرفی هم نرم حس میکنم فک میکنن خودمومیگیرم گرفتاری شدیم😄 کلااقوام شوهرم خیلی رفت وامدی ان دلشون میخوادهمیشه بری خونه هاشون اوناهم نمیان میگن توبیاماراحت تریم چه کنم یکم اوضاع مالیشون بعضیاشون البته پایین خودم معذب میشم میرم میبینم توزحمت افتادن🤒خودمم دلم خیلی میخواد😄ولی میگم گناه دارن دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁 امروز | 13:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 11833 توام همش پز میدی ... واااین کجاش پز؟ دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 11833 من اسم مامانم کبراست خالمم صغرا 😂 مامانم بزرگتره عزیزم خداحفظش کنه♥️😄 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁
مامان_ترنم30 عضویت: 1392/10/28 تعداد پست: 1809 خب شما هم برو اما یه خوراکی چیزی درست کن ببر بگو اوردم دور هم بخوریم وزن اوليه٥٩.٧٠٠😕هدف اول٥٥🤓هدف دوم٥٠ 😎من ميتوانم💪
مامان_ترنم30 عضویت: 1392/10/28 تعداد پست: 1809 کیک اش سالاد میوه دسر وزن اوليه٥٩.٧٠٠😕هدف اول٥٥🤓هدف دوم٥٠ 😎من ميتوانم💪
lazy_girlll عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 6354 من باشم دست خالی نمیرم ی غذایی چیزی درست میکنم و نمیذارم هر سذی شام ی زحمت بیفته
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 11833 خب شما هم برو اما یه خوراکی چیزی درست کن ببر بگو اوردم دور هم بخوریم من کیک نهایت درست کنم اوناکلی توخرج میفتن دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 11833 من باشم دست خالی نمیرم ی غذایی چیزی درست میکنم و نمیذارم هر سذی شام ی زحمت بیفته براشام نمیمونم که همون میوه وتنقلات منظورمه دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 11833 کیک اش سالاد میوه دسر کیک میبرم اتفاقانه همیشه خط درمیون ولی هزینه میوه وتخمه وچمدونم چیزای دیگه رومیگم دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 11833 خب برو ولی دست پر خوراکی بخر گوشتی مرغی وای زشته ناراحت میشن براشام نمیرم که منظورم میوه واین چیزاس دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁