2777
2789
عنوان

سزارین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 89 پست
اصلا ایران امکانات کشورای خارجی رو نداره برای زایمان طبیعی اینو شک نکن دکتر زنان ایرانی خودت میگی ...

و اینکه متخصص زنان توی ایران واقعا واقعا کارشون درسته.

زندگی در کنار عشق، خوشبختی، خنده، لذت، آزادی، دیدن و تجربه کردن... سختی و شکست هم داره.امیدوارم این سختیها باعث نشه که منو بخاطر اینکه انتخاب کردم به این دنیا بیای و مادرت بشم، سرزنش کنی چون زندگی برای همه تلفیق خنده و گریهست و گزینه حذفی نداره

تکمیلی که داری هزینه بیمارستان رو میده نامه دکتر رو هم داری میتونی ریسک کنی وایسی تا موعدت بیاد بری ...

لعنتی فقط ۸ تومن میده...از ۳۵ تومن سقفش بدرد نمیخوره

اخه بهم گفت یکشنبه برو پرونده باز کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من خودم دو جلسه رفتم آمادگی کلاس زایمان طبیعی بیمارستانی که میخوام برم باور کن خیلییییی مزخرف ب ...

فقط تو سزارین غذای ابکی بیشتر یخور که یبوست نگیری کلا ده روزاول فقط ابکی ومفید برنج و ماکرونی خیلی کم

اره تو شهر خودمونهنه میدم کار دکترمم خیلی خوبه ولی میخواستم ببینم یه وقتی سرم کلاه نذاشته باشه مثل ا ...

اکثر دکترایی ک معروفن یه قیمت تقریبا میگیرن

میخوای با خود دکترت صحبت کن

بگو من تحت فشارم هستم شرایط کشور اینه

لاقل یه تخفیف بهت بده

از مریض هایی ک پیشش زایمان کردن تحقیق کن

دکتر بیهوشی چجور بود

چجور بود بی حسی و...

من مثلا مادرم

سر من

دهه هفتاد

بیمارستان دولتی قبولش نمیکنه

میگه باید بری خصوصی

اونم تهران

اونزمان چند میلیون خرج بستری و زایمانش میشه

چون امبولی داشت میکرد مادرم و بالای ۱ ماه اصلا بستری بود

از سزارینش که تعریف میکنه

میگفت یه مرد خیلییییییی پیر دکتر بیهوشی بود

اومد سوزن رو بزنه

میگفت هیچییییی نفهمیدم اصلا باورم نمیشد

میگفت ولی سردی وسایل رو حس میکردم رو شکم

ولی انگار طبیعیه

یا اینم من شنیدم

بچه درشت باشه درش بیارن

فشار یکم رو شکمت حس میکنی

اینارو گفتم ک بدونی عادیه نترسی😄❤️❤️❤️

طبیعی هم عوارض داره. کشورهای دیگه مثل ما نیستن. تغذیه درست دارن، ورزش اصولی. اینجا تا میفهمن باردارم ...

من از عوارض بعد از زایمان طبیعی اطلاعی ندارم چون شاید نشنیدم ولی خودم متاسفانه سه بار سزارین شدم به ولاه کاملا دارم عذاب میکشم اولینش سال ۸۹ بود شما حساب کن تا الان از چسبندگی بگیر تا صدتا چیزه دیگه که الان تازه دارم میبیم

۳۵ سالمه صدتا درد دارم

دکتر سر همین آخری گفت یباره دیگه بچه بیاری رحمت رو در میاریم

میدونی چرااا؟ چون هیچ آگاهی ندادن به ما فشارم رو هیچ وقت نتونستن کنترل کنن

تو این مملکت به خانم باردار هیچ اهمیتی قائل نیستن در صورتی که باید جز اولویت ها باشه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

والا من هرکسی سزارینی دیدم شکمش قاچ خورده شاید شما ژنتون خوبه

شاید مال خیلی سال پیش بوده یا دکترشون مبتدی بوده

منم سزارین کردم الان 4 سال میگذره فقط یه خط خیلی کوچیکه که خیلی کمرنگ میشه

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
اصلا ایران امکانات کشورای خارجی رو نداره برای زایمان طبیعیاینو شک نکندکتر زنان ایرانی خودت میگی فکر ...

مفت نمی ارزن فقط به فکر منفعت و پر کردن جیب خودشونن

اصلا هیچ نظارتی بر مادر باردار ندارن

باید دیگه چون بشی تا نگاهت کنن

دیدم که میگم

من خودم بارداری های پر خطر دارم میدونی چرا چون فشار میگیرم در واقعا اینو پزشک باید کنترل کنه که نیست 🤦🏼♀️

یه مادر تو این مملکت اگه باردار بشه بیشتر استرس تحمل میکنه تا چیزه دیگه😆

یا باید بری صف ببندی تا نوبتت بشه و ویزیت بشی اصلا هم اولویت نداری😂

مملکت ما دیگه نظارت پشت نظارت همه تو کارشون مسئولن😆

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

هرچی خودت صلاح میدونی بنظر من تا حد امکان تا زمانی که جون خودت و جنین در خطر نیس تلاش کن طبیعی زایما ...

یه چیزی میگیا قرار نیست شرایط برای همه یکسان باشه برای هم طبیعی خوب باشه

کسی با فشار خون مزمن در معرض پره اکلامسپی هست هر روزش که میگذره یه قدم به پره اکلامپسی نزدیک میشه

بعد اونوقت هم مادر آسیب میبینه هم جنین اومدم و بچه تا هفته ۴۰ نیومد میدونی چه عوارضی داره !!!

بنا بر شرایط بدنی برای خیلیا طبیعی خوبه برای خیلیا ولی سمه

فقط تو سزارین غذای ابکی بیشتر یخور که یبوست نگیری کلا ده روزاول فقط ابکی ومفید برنج و ماکرونی خیلی ک ...

بعد ۱۰ روز دردش آروم میشه؟

کلا یبوستی نیستم

درد جای عمل رو میگم میدونی سابقه ی جراحی بد داشتم میترسم کلا از هر نوع عملی

من از عوارض بعد از زایمان طبیعی اطلاعی ندارم چون شاید نشنیدم ولی خودم متاسفانه سه بار سزارین شدم به ...

منم ۳۵ سالمه

سه ماه پیش دوباره سزارین شدم. دکترم سر هردو زایمانم یکی بود. کارش عالی بود. چسبندگی نداشتم. رد بخیه نموند. از دپ ماهگی دخترم هم ورزش میکنم. کمردرد و اینا هم ندارم

زندگی در کنار عشق، خوشبختی، خنده، لذت، آزادی، دیدن و تجربه کردن... سختی و شکست هم داره.امیدوارم این سختیها باعث نشه که منو بخاطر اینکه انتخاب کردم به این دنیا بیای و مادرت بشم، سرزنش کنی چون زندگی برای همه تلفیق خنده و گریهست و گزینه حذفی نداره

منم برای آخر این ماه باید سز بشمالبته اختیاریمنم از هر دو نوع زایمان میترسم ولی به نظرم سزارین هر چی ...

اره نظر منم اینه از هر دو میترسم ولی سز استرسش کمتره حداقل میدونم بدون خطر بچه به دنیا میاد