2777
2789
عنوان

خانومایی که با بچه جدا شدید

213 بازدید | 17 پست

اگه کسی گفت بچه دار شین ولی خودتون دلتون نمیخواد سعی کنید حتما جواب تندی بدید که تکرار نکنه من ۸ سال جلوگیری کردم پارسال مامانم انقد زیر پام نشست و گفت که باردار شدم

دیشب همسرم اخلاق گند سالهای گذشتش تکرار کرد شروع کرد به فحاشی و میخواست بزنتم با بچه ۴ ماهه تو بغل

حدود ۳ سال بود ک این اخلاقا رو ترک کرده بود به کل الان ک بچه اومده باز قلدر شده

زنگ زدم به مامانم گفتم خدا نبخشتتون که منو انداختین تو چاه

امروز دیدم بلاکم کرده مامانم

میخوام وکیل بگیرم دل خوشیم دخترمه ۳ دونگ خونه و ماشین دارم وشغلم دارم

پرسیدم میگن ۳ دونگ دیگه خونه رو به عنوان مهریه میتونی بگیری

هدفم اینه از خودم و دخترم دورش کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا انقد زود ب جدایی فک مکنی اول یه مشورتی بگیر یه صحبتی با شوهرت بکن بعد

زووود من از ۹۷ اینجا عضوم برو تایپیک های روز اولم بخون

یه ماری هس که هیچ کس هنوز اینو کشفش نکرده

ادم تند و پرخاشگر نیاز به تایید و احترام و چشم شنیدن داره ،بخاطر دخترتم که شده مدتی فقط بهش بله و چشم بگو ،غر نزن ،اعتماد کن حتی اگه نداری ،سخته ولی اروم میشه و متقابلا بهت احترام میزاره ،عجله نکن بعد طلاق اونم با یه بچع خبری نیست

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
زووود من از ۹۷ اینجا عضوم برو تایپیک های روز اولم بخونیه ماری هس که هیچ کس هنوز اینو کشفش نکرده

خب گذشته تو نمیدونم... ولی دست به عصا عمل کن.. یهویی نرو طلاق.. الان که پدر شده شاید مسئولیت پذیر بشه

بنظرم حمایت خانواده ات رو بر گردون تقصیر اونا نیست فکر کردن طرف اصلاح شده پیشنهاد دادن

بهر حال خانواده ات هستند میتونند درشرایط یخت کمک حالت باشند بچه دا کجا میزاری میری سر کار