2777
2789
عنوان

سزارین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 89 پست
گلم خب فشارم نرمال نیست دیگه!!!از قبل بارداری فشار خون دارم و ۶ تا داروی فشار میخورم در روز شریان رح ...

هرچی خودت صلاح میدونی بنظر من تا حد امکان تا زمانی که جون خودت و جنین در خطر نیس تلاش کن طبیعی زایمان کنی طبیعی خیلی بهتره

هه😏

امان از این فرهنگ غلط ی که تو جامعه ما رواج شده

لعنت به اون دکترهایی که به راحتی پول میگیرن و زن و هفت لا جررررر میدن و طرف تا آخر عمرش باید با عوارض سزارین بجنگه

بعد میگن کشورهای دیگه اخه

کشورهای دیگه آمار سزارین صفر

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین پرسیدم آخه فامیلمون اتاق عمل کار میکنه بهش گفتم دکترای شما چقد میگیرن گفت نهایت ۱۵ دکترت خیلی ز ...

اگر دکترت خوبه

از کارش مطمئنی

کادر درست درمون داره

ولکن !

برو عمل کن بره

مگه چند بار میخوای زایمان کنی گلم؟؟

خب فامیلتون کدوم شهره

شهر خودته میگه ۱۵؟؟

کجاست خب

چون شهر به شهرم متفاوته

بعد فک کنمگفتی دکترت گفته ۲۲

فامیلت میگه ۱۵

اون ۷ تومن

صدقه سر بچه ات

میگی شرایطت ریسک داره

وزن بالا

فشار بالا

اصلاااااااا فکر پولش نباش

اینهمه ماه زحمت

بچه رو تو شکمت نگه داشتی

حالا سر پول داستانی شه

ولکن

بده بره

اگر دکترت خوبهاز کارش مطمئنیکادر درست درمون دارهولکن !برو عمل کن برهمگه چند بار میخوای زایمان کنی گل ...

اره تو شهر خودمونه

نه میدم کار دکترمم خیلی خوبه ولی میخواستم ببینم یه وقتی سرم کلاه نذاشته باشه مثل اینکه خیلی از دکترا همینقد میگیرن پس بستگی به ماهر بودن دکتر داره احتمالا

نترس ما خانم ها جون سخت تر از این حرف ها هستیم ک با این بادها بلرزیم من خودم با جثه کوچیک همچنین خواهرم ۳ و ۴ تا بچه آوردیم اونم طبیعی هر دفعه می گفتیم غلط کردیم باز فراموش میشود انشالله شم ب سلامتی زایمان میکنی و فقط خاطره شیرین میمونه

والا من هرکسی سزارینی دیدم شکمش قاچ خورده شاید شما ژنتون خوبه

بخدا تاحالا کسی رو ندیدم قاچ خورده باشه

من لیزرم میرم دوستم برام انجام میده میگه چقد خوبه ک جای بخیه هات مشخص نیس یه خط سفیده ک خیبییلی باید زوم کنی تا ردشو ببینی

هه😏 امان از این فرهنگ غلط ی که تو جامعه ما رواج شده لعنت به اون دکترهایی که به راحتی پول میگیرن و ...

طبیعی هم عوارض داره. کشورهای دیگه مثل ما نیستن. تغذیه درست دارن، ورزش اصولی. اینجا تا میفهمن باردارم میخورن و میخوابن

زندگی در کنار عشق، خوشبختی، خنده، لذت، آزادی، دیدن و تجربه کردن... سختی و شکست هم داره.امیدوارم این سختیها باعث نشه که منو بخاطر اینکه انتخاب کردم به این دنیا بیای و مادرت بشم، سرزنش کنی چون زندگی برای همه تلفیق خنده و گریهست و گزینه حذفی نداره

هه😏امان از این فرهنگ غلط ی که تو جامعه ما رواج شدهلعنت به اون دکترهایی که به راحتی پول میگیرن و زن ...

اصلا ایران امکانات کشورای خارجی رو نداره برای زایمان طبیعی

اینو شک نکن

دکتر زنان ایرانی خودت میگی فکر جیبشه

عرضه تشخیص نداره بفهمه مریض کیس طبیعیه یا سزارین!!!

اروپا اینا

امار سزارینشون صفر نیست

پایینه

دست خودشونه اصلا

کدوم کشوری دیدی اجباری باشه!؟

بعد وقتی اکثریت تو یه کشور طبیعی دارن زایمان میکنن

یعنی فیزیک بدن اکثریتشون طوریه که تونستن !

قطعا عارضه ندیدن

من والا تا میشده شنیدم بچه سر زایمان طبیعی

به مشکل خورده😐😐😐😐

اکسیژن نرسیده

فلج شده

کتف شکسته

همین نی نی سایت یکی خواهرش عمان طبیعی زایمان میکنه

سر بچه گیر کرده

اکسیژن نرسیده

گفتن شاید به ۶ ماهم نرسه بچه !!

فکر کردی اونا میشنیدن

امار بالا این مدلی داشتن

طبیعی زایمان میکردن؟

بعد اونا کلاسای اجباری دارنا!!!

اصلا فک نکنی مادره میخوابه خونه

کلاس اجباری داره

بایدددددد بره

کلاسای آمادگی زایمان و ورزش هست

دوستم که فرانسه ست میگفت کل کلاسای زایمان رو باید بری

بعد توی بیمارستان

اونا یه قانونی دارن

روند اون باز شدن دهانه رحم خوب نباشه

سریع میبرن برای سزارین اصلا صبر نمیکنن

اجباری نیست(فقط دکتر گفت چون فشار خون داری بهتره سزارین بشی طبیعی ریسک داره)وگرنه دولتی فشار خون رو ...

والا بعضی دکترا زیر میزی نمیگیرن

چقد ادما بی وجدان و بیشرف شدن

مخصوصاً دکترا

به حقشون قانع نیستن

اصلا ایران امکانات کشورای خارجی رو نداره برای زایمان طبیعیاینو شک نکندکتر زنان ایرانی خودت میگی فکر ...

ببین من خودم دو جلسه رفتم آمادگی کلاس زایمان طبیعی بیمارستانی که میخوام برم باور کن خیلییییی مزخرف بود فقط داشت تبلیغ میکرد و از عوارض سزارین میگفت حالم بهم خورد و دیگه نرفتم

رشتمدارم ولی تکمیلی که زیر میزی قبول نمیکنه اصلا

تکمیلی که داری هزینه بیمارستان رو میده نامه دکتر رو هم داری میتونی ریسک کنی وایسی تا موعدت بیاد بری با نامه دکترت سزارین اورژانسی شی ولی دکتر خودت نمیاد بالا سرت دیگه دکتری که شیفته تو بیمارستان اون سزت میکنه