2777
2789
عنوان

سزارین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐دکترت به فکر پولشه تو چرا باور کردی ؟؟؟ تا ۴۰ هفته مغز بچه کامل میشه!!وقتی فشارت نرماله و حکم سزار ...

گلم خب فشارم نرمال نیست دیگه!!!از قبل بارداری فشار خون دارم و ۶ تا داروی فشار میخورم در روز شریان رحمیم بالاس آسپرین میخوردم تا دو روز پیش الانم مدام چند روزه فشارم میره بالا

اون دولتی سخت میگیره تا لب مرگ آدم رو میبره تا مجوز بده

جای بخیه اصلا نمیمونه بعد واژن پاره میشه بخیه میخوره چی

😐😐😐جای بخیه نمیمونه ؟؟؟؟نخوردم نون گندم اما دیدم دست مردم

واژن مدلش جوریه که بخیه روش مشخص نمیشه و بیشتر داخلیه بعدش بخیه پنج سانتی واژن رو با بخیه ۱۵ سانتی شکم یکی میدونی؟؟؟

ب نظرم ریسک نکن اقوام ما هم با فشار خون بالا تو روند زایمان طبیعی مجبور شد سزارین بشه یعنی هر دو رو ...

نه طبیعی نمیتونم میترسم بچه خفه بشه هر چی باشه پولش رو میدم اما از یکی از فامیلامون پرسیدم تو بیمارستان کار میکنه گفت دکترت خیلی میگیره معمولا ۱۵ میگیرن نهایت

اره خصوصیه ۳۵ که بیمارستان میگیره ۲۲ هم خود دکتر من با بیمارستان کاری ندارم حس میکنم دکترم زیاد میگی ...

ن رقمش همینه اگر بیمارستان یا دکترت خوبه

ببین ولی با دکترای معروف دیگ هم یه صحبت کن

ویزیت شو

ببین اونا چی میگن

چون پول داری میدی

دیگ به هر کسی ندی

مطمئن باشی از کادر بیمارستان

خصوصاااا متخصص بیهوشی که خیلی مهمه

و دکترت

رقمش همینه

چون شهرستان ها

حتی از تهران یسریاشون گرونتر میگیرن !!!

دختر خاله من فروردین امسال سز کرد ۷۵ شد توی تهران

بعد اینجا یه شهر کوچیک

یه خانومی میگفت چون دکتر و بیمارستان خصوصی دیگ نیست

دکتره میگه ۸۵ میگیرم تازه قول سز هم بهت نمیدم😐😐😐😐

بنابراین

اگر اول سال

تهران ۷۵ بوده

الان با این دلار

این رقمی ک میگی

منطقی تره

عزیزم اگه شرایط زایمان طبیعی داری و اجباری نیس طبیعی زایمان کن سزارین اصلا خوب نیس شکمت پاره میشه ج ...

نه بابا

من دوتا سزارین شدم. دخترم سه ماهشه. اصلا اصلا جای بخیهم نمونده. دکترم عالی بود. من شنبه زایمان کردم. یکشنبه اومدم خونه مامانم. دوشنبه بلند شدم پسرم روآماده مدرسه کردم. کمک داشته باشی چه سزغرین و چه طبیعی از پسش برمیای

زندگی در کنار عشق، خوشبختی، خنده، لذت، آزادی، دیدن و تجربه کردن... سختی و شکست هم داره.امیدوارم این سختیها باعث نشه که منو بخاطر اینکه انتخاب کردم به این دنیا بیای و مادرت بشم، سرزنش کنی چون زندگی برای همه تلفیق خنده و گریهست و گزینه حذفی نداره

ن رقمش همینه اگر بیمارستان یا دکترت خوبهببین ولی با دکترای معروف دیگ هم یه صحبت کنویزیت شوببین اونا ...

ببین پرسیدم آخه فامیلمون اتاق عمل کار میکنه بهش گفتم دکترای شما چقد میگیرن گفت نهایت ۱۵ دکترت خیلی زیر میزی میگیره

دکتر من پریناتولوژیست شاید واسه همین زیاد میگیره چون هر کسی با وزن بالا سزارین رو قبول نمیکنه نمیدونم🥲

هر دو بیمارسنان هم بیمارستان خصوصی شهرمونه و در یه حدن

سز عالیه تو که فشار خونی باید حتما سزارین کنی حتی همون وقت سزاربنم خدایی نکرده ممکنه فشارت هفتها آخری بره بابا اورژانسی سر بشی زودی کاراتو بکن دکترتو اوکی کنار از نشر مالی خم مشکلی نداری بیمارستان خصوصی برو رسیدگیش بهتره و بخیه اش عالیه من این جا بخیه مدارم انگار مویی زیر شکممه

سزارین واجبی و زیرمیزی دادی؟دکترتو عوض کنزیر میزی اصلا نباید بگیرن

اجباری نیست(فقط دکتر گفت چون فشار خون داری بهتره سزارین بشی طبیعی ریسک داره)وگرنه دولتی فشار خون رو قبول نمیکنه