فریاد_بی_صدا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 5233 عنوان من کلا یه رمان خوندم تا الان 50 بازدید | 6 پست سه چهار سال پیش بود یه رمان بود اسمش اربابم باش بود اسم شخصیتاش کیان و آیسل بود کسی یادشه؟ دیگه اون سبکی پیدا نکردم رمانی هم به دلم ننشست تا آخر بخونمچی پیشنهاد میکنید؟ من از خرابه ی دل برات گلخونه ساختم! 🌿 امروز | 13:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 3809 قرار نبودلعنتی خیلیی دوسش دارم😂 دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه 🐝🗿✨🍯 🧸✨ ...🧸✨🤌🏻عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨🧸
اایراان عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 110 ازین رمان های نودو هشتیا بوده ؟ 😅من جدیدا رمان صوتی کلیدر رو گوش دادم و الان دارم خود کتاب رو میخونم خیلی عالیهتو سبک رمانی که گفتی مثلا شاه شطرنج یا گناهکار واسطوره و دالان بهشت و ... خوبن ما سرزمینی دور و تنها در غباریم ، چیزی به غیر از غم به غیر از هم نداریم ، ما حسرت یک خنده ی دنباله داریم ......
eskii عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 1296 قرار نبودلعنتی خیلیی دوسش دارم😂 قرار نبود چشمای من خیس بشه 😂😂یادش بخیر 🤣
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 3809 قرار نبود چشمای من خیس بشه 😂😂یادش بخیر 🤣 واییییی ارههه😂🥹🫠 دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه 🐝🗿✨🍯 🧸✨ ...🧸✨🤌🏻عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨🧸