2777
2789
عنوان

شما باشیدمیرید

176 بازدید | 17 پست

من تو محیط کارم.مدیرم خیلیییییی قبولم داره .خیلی زیاد و احساسم میکنم یکم بهم حس داره یا شایدم اشتباه میکنم.البته من همسرم خیلیییی ازش سرتره و میدونه و خودشم متاهل غقدی در حال جدا شدن .دوسالدکشمکش دارن.مند۳ ماهه اومدم.تو این مدت خیلی بهم گفته بمون مشاورم باش برای ارتقا کار و ....و منم د۰ سال بزرگترشم.الان ازم خواسته یه جلسه همو بیرون از محیط کار ببینم.گفت ازتون خواهش میکنم به عنوان همکاری که خیلی قبولتون دارم و منطقی و عاقلید و بسیار صحبتاتون دلنشینه کمک کنید به عنوان یه خانم باهاتون حرف برنم و راهنمایی میخوام.

خدایا مددی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بستگی به نوع روابط و فرهنگ و آزادی های فردی شما داره

در کل به نظر من اگر این جلسه رو با اطلاع همسرت میری و همسرت براش کاملا اوکی هست و در مقابل اگر برای همسرت هم همچین چیزی پیش بیاد مخالفتی نداری میتونی بری

اونجایی که پنهان کاری میاد وسط یعنی داره ی کار اشتباه انجام میشه

گفتم نمیتونم.همسرم حساسه با اقا برم بیرون برم.خوشایند نیست.نمیتونمم مخفی کنم.خیلی خواهش کرد فقط یک ساعت.گفتم نه.یکم ناراحت شد.ولی گفت اگر امکان داره من کسی رو ندارم کمکم کنه در رابطه با مشکلم با خانمم.شما خیلی عاقلید فقط قحبتم در همین مورده.

البته بگم بسیار منو حمایت کرد تو این مدت و خیلی بها داد و

حالا نمیدونم خودم چه کنم؟

خدایا مددی...
گفتم نمیتونم.همسرم حساسه با اقا برم بیرون برم.خوشایند نیست.نمیتونمم مخفی کنم.خیلی خواهش کرد فقط یک س ...

به شوهرت بگو

مردا خیلی زبون بازن گول نخور

بگو شما به من لطف دارید ولی من خودمو میشناسم مشاور خوبی نیستم