سلام، فکر نکنید خبریه و بیخودی خواستگار رد نکنید ، من وقتی ۲۰ سالم بود یه خواستگار خوبم رو رد کردم چون از ظاهرش خوشم نمیومد ، با خودم میگفتم خوشگلم ، معلمم بهترینها میان واسم، اما ... الان شش سال گذشته و دریغ از یه مورد خوب، خودمو بیچاره کردم
یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد. آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم شاید شما مجردی خوبی داشتی ، اما کسانی مثل من که نمیتونن مجرد بمونن چی، من الان واقعا شرایطم خوب نیست
یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد. آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...
باز همین چند ساعت پیش یکی تاپیک زده بود معلم ها اصلا سریع به خواستگاری جواب ندین با فرهنگی ازدواج نکنین. همه دکترا و مهندسا دنبال خانوم معلم هستن. 😐😐😐😅😅
گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
یه تاپیک بود پربازدید شاید اون خانم منظورش این بوده که یه اقای معلم با حقوق معلمی نمیتونه خرج زن و ب ...
نه اتفاقا خیلیم خوبه