2777
2789

سلام، فکر نکنید خبریه و بیخودی خواستگار رد نکنید ، من وقتی ۲۰ سالم بود یه خواستگار خوبم رو رد کردم چون از ظاهرش خوشم نمیومد ، با خودم میگفتم خوشگلم ، معلمم بهترینها میان واسم، اما ... الان شش سال گذشته و دریغ از یه مورد خوب، خودمو بیچاره کردم

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام که نیادتحفه هست شوهر😂مجردی رو عشقههه

نمیدونم شاید شما مجردی خوبی داشتی ، اما کسانی مثل من که نمیتونن مجرد بمونن چی، من الان واقعا شرایطم خوب نیست

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

خب فرهنگیانا ازدواجی ترین دخترای کره زمینن

من که نیستم

مگه خلم؟

الان دارم برا خودم عشق و حال میکنم سفر مجردی میرم

شوهر میخوام چیکار فقط یه موجود اضافیه

🦋هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر 🦋                                         🦋 آرام تر از آهو بی باک‌ترم از شیر🦋

نماز جعفر طیار بخون دوستم اینجوری حاجت گرفته

چند دفعه باید باشه ؟

باز همین چند ساعت پیش یکی تاپیک زده بود معلم ها اصلا سریع به خواستگاری جواب ندین با فرهنگی ازدواج نکنین. همه دکترا و مهندسا دنبال خانوم معلم هستن. 😐😐😐😅😅

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
نمیدونم شاید شما مجردی خوبی داشتی ، اما کسانی مثل من که نمیتونن مجرد بمونن چی، من الان واقعا شرایطم ...

چرا شرایطت خوب نیست

میشه بگی؟

🦋هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر 🦋                                         🦋 آرام تر از آهو بی باک‌ترم از شیر🦋

چرا شرایطت خوب نیستمیشه بگی؟

خوب نیست دیگه ، خانوادم حامی نیستن ، خسته شدم از بس تنهایی جور زندگیمو کشیدم ، بریدم

اهل چه شهری هستی؟

زیاد بیرون میری؟

یکی از دوستام فرهنگیه، چه توی دانشگاه چه بیرون یا توی مراسمات خانوادگی همینطور خواستگار براش میریزه

البته خودشم دختر خوش زبون و پر انرژیای هست

یه تاپیک بود پربازدید شاید اون خانم منظورش این بوده که یه اقای معلم با حقوق معلمی نمیتونه خرج زن و ب ...

نه اتفاقا خیلیم خوبه

ای بابا

بند کردید به دخترای فرهنگیان

تو این مملکت بیشترین حسادت به این بدبختا شکل میگیره

آه باران باران؛ شیشه ی پنجره را باران شست، از دل من اما چه کسی یاد تورا خواهد شست....