فریما۰ مدیر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 19587 عنوان واقعا با پسری که اوسکول و گیجه ازدواج نمیکنم حتی با وجود بابای پولدارش | مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 44 پست همش منو سرزنش میکنن که چرا پولدار و رد کردی چون پسره عقل نداره کند ذهنه میگن مهم پول باباشه که میده ولی نمیتونم خود پسر برام مهمتر از باباشه امروز | 13:27 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrarezae عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 3528 چندشم شد و رد کردم ۴ سال پیش بعد از اون از بس خواستگار پولدار نیومد مامانم همش حسرت اونو میخوره و سر ... اومدی گفتی کند ذهنه گیجه اسکله میدونی معنی اینا چیه؟ یعنی یه آدم که عقب ماندگی ذهنی و معلولیت ذهنی دارهدفعه بعد یاد بگیر چجوری تایپ کنی و از چه کلماتی استفاده کنیفرق اینایی که گفتی با کلمه بی عرضه زمین تا آسمونه
مامان_دوقلوها۲ عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 6326 ولی گاهی اوقات پولدار تو ذهن بعضی آدمها ،در واقعا آدم متوسط هست ،پولدار واقعا متفاوت با فکر آدمهای معمولی هست اینو کلی میگم . زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..
zariqwp عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1739 ینی چی چرا متوحه هیچی نمیشی خودت😐تا هم کسی میگه خوب کردی میگی نه خیلی پول داشت خب چی بگیم دیگه
فریما۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 19587 مگه نمیگی دیوونه اس من کلمه ای از دیوونگی نیاوردم
فریما۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 19587 خوب کاری کردیمن ازمهترین معیارام هوش بالاست... یعنی طرف کم هوش باشه اصلا جذبش نمیشم هرچند همه ویژگی ... اونایی هم که هوش و عرضه زیادی دارن اومدن دیدم قابل اعتماد نیستن
فریما۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 19587 ازدواج شانسه بیشتر میتونی ازش بخوای چیزی بزنه به نامت تا اگه بد بود دست خالی نمونی همه چی دست باباشه پسره هیج اختیار و استقلالی نداره
فریما۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 19587 اومدی گفتی کند ذهنه گیجه اسکله میدونی معنی اینا چیه؟ یعنی یه آدم که عقب ماندگی ذهنی و معلولیت ذهنی د ... ن نگفتم سندروم داونیهگفتم گیجه هوش نداره عقل نداره بی عرضه س اوسکوله نگفتم فلج مادرزاده گفتم عقل نداده
فریما۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 19587 ولی گاهی اوقات پولدار تو ذهن بعضی آدمها ،در واقعا آدم متوسط هست ،پولدار واقعا متفاوت با فکر آدمهای م ... دیگه کسی که خونه چتد طبقه بالای شهر داره شرکت داره ماشین های خارجی و ویلا تو شمال و .... از نظر همه پولداره
فریما۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 19587 چرا متوحه هیچی نمیشی خودت😐تا هم کسی میگه خوب کردی میگی نه خیلی پول داشت خب چی بگیم دیگه نگفتم نهگفتم باباش سرمایه داره خودش بی عرضه و بی عقل
قنبرپلو عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 184 همه چی دست باباشه پسره هیج اختیار و استقلالی نداره خوب پس این اصلا به درد نمیخوره اول میگن ما کمک میکنیم بعد هیچی مامان منم به هوای ارث پدربزرگم سی ساله با بابام زندگی میکنه دریغ از یک ریال پول
فریما۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 19587 خوب پس این اصلا به درد نمیخوره اول میگن ما کمک میکنیم بعد هیچی مامان منم به هوای ارث پدربزرگم سی سال ... بابای اون کلی چیز میز داده و به نام پسرش کرده مادام العمر ساپورتش میکنه
zahrarezae عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 3528 ن نگفتم سندروم داونیهگفتم گیجه هوش نداره عقل نداره بی عرضه س اوسکوله نگفتم فلج مادرزاده گفتم عقل ندا ... بازم ک حرف خودتو میزنی منم نگفتم سندروم داون معنی کلماتی که تو بکار بردید یعنی یک آدم دیوونه مثل جاوید توی فیلم سوجان فهمیدی حالا ؟منم ی آدم بی عرضه ام اما دلیل نمیشه که بی عقل باشمو کند ذهن، ک مغز مثه کامیپوتر کار میکنه اما تنبلم عرضه هیچ کاری رو ندارم
zahrarezae عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 3528 بابای اون کلی چیز میز داده و به نام پسرش کرده مادام العمر ساپورتش میکنه خب پس چرا نشستی غصه میخوری برو بگو اشتباه کردم جواب زد دادم بیا ازدواج کنیم دیگه چرا نشستی اینجا باما بحث میکنی بماچه که تو میخوای چکار کنی