2777
2789
چندشم شد و رد کردم ۴ سال پیش بعد از اون از بس خواستگار پولدار نیومد مامانم همش حسرت اونو میخوره و سر ...

اومدی گفتی کند ذهنه گیجه اسکله میدونی معنی اینا چیه؟ یعنی یه آدم که عقب ماندگی ذهنی و معلولیت ذهنی داره

دفعه بعد یاد بگیر چجوری تایپ کنی و از چه کلماتی استفاده کنی

فرق اینایی که گفتی با کلمه بی عرضه زمین تا آسمونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی گاهی اوقات پولدار تو ذهن بعضی آدمها ،در واقعا آدم متوسط هست ،پولدار واقعا متفاوت با فکر آدمهای معمولی هست اینو کلی میگم .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..

خوب کاری کردیمن ازمهترین معیارام هوش بالاست... یعنی طرف کم هوش باشه اصلا جذبش نمیشم هرچند همه ویژگی ...

اونایی هم که هوش و عرضه زیادی دارن اومدن دیدم قابل اعتماد نیستن

اومدی گفتی کند ذهنه گیجه اسکله میدونی معنی اینا چیه؟ یعنی یه آدم که عقب ماندگی ذهنی و معلولیت ذهنی د ...

ن نگفتم سندروم داونیه

گفتم گیجه هوش نداره عقل نداره بی عرضه س اوسکوله

نگفتم فلج مادرزاده

گفتم عقل نداده

ولی گاهی اوقات پولدار تو ذهن بعضی آدمها ،در واقعا آدم متوسط هست ،پولدار واقعا متفاوت با فکر آدمهای م ...

دیگه کسی که خونه چتد طبقه بالای شهر داره شرکت داره ماشین های خارجی و ویلا تو شمال و .... از نظر همه پولداره

همه چی دست باباشه پسره هیج اختیار و استقلالی نداره

خوب پس این اصلا به درد نمیخوره اول میگن ما کمک میکنیم بعد هیچی مامان منم به هوای ارث پدربزرگم سی ساله با بابام زندگی میکنه دریغ از یک ریال پول

خوب پس این اصلا به درد نمیخوره اول میگن ما کمک میکنیم بعد هیچی مامان منم به هوای ارث پدربزرگم سی سال ...

بابای اون کلی چیز میز داده و به نام پسرش کرده

مادام العمر ساپورتش میکنه

ن نگفتم سندروم داونیهگفتم گیجه هوش نداره عقل نداره بی عرضه س اوسکوله نگفتم فلج مادرزاده گفتم عقل ندا ...

بازم ک حرف خودتو میزنی منم نگفتم سندروم داون

معنی کلماتی که تو بکار بردید یعنی یک آدم دیوونه مثل جاوید توی فیلم سوجان فهمیدی حالا ؟

منم ی آدم بی عرضه ام اما دلیل نمیشه که بی عقل باشمو کند ذهن، ک مغز مثه کامیپوتر کار میکنه اما تنبلم عرضه هیچ کاری رو ندارم

بابای اون کلی چیز میز داده و به نام پسرش کرده مادام العمر ساپورتش میکنه

خب پس چرا نشستی غصه میخوری برو بگو اشتباه کردم جواب زد دادم بیا ازدواج کنیم دیگه چرا نشستی اینجا باما بحث میکنی بماچه که تو میخوای چکار کنی