2777
2789

میخوام برم یواشکی دستگاه بزارم

دخترمم تک فرزند بشه

هیچوقت حامله نشم

کار خوبی میکنم؟

حوصله ندارم

یکبار دیگه زایمان طبیعی

هنوز یه سال و نیم دارم تا از شیر بگیرم دخترمو

دوباره شیر دهی داشته باشم

دوباره ک.و.ن بشورم

و...

عصابم نمیکشه

خب میکنم ؟؟

با توجه به وضعیت بله

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بایدفاصله حداقل۵سال باشه که بتونی تجدیدقواکنی

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

آینده بچه رو هم میبینی؟ دو روز دیگه بچه اش نه خاله داره نه دایی نه از فامیل مادری شخصیو داره تو بچگی هم تو حسرت بازی با خواهر و برادر میمونه در آینده هم پشتش به خواهر برادر گرم نیست ولی اگه مشکل اقتصادی هست و اینا صدرصد کار درستیه کلا به همه زاویه ها نگاه کنید

خب کوچیکه حالا. بعدا فکراتو میکنی یه دستگاه ۵ ساله بزار تا بعد.

اما من خودم عمرا تک نمیکنم بچمو. درسته این ماه وقت انتقال دارم و از شرایط کشور میترسم. اما تصمیم دارم حداقل دوتا بچه داشته باشم.

خونه مادرشوهرم پرجمعیتن خیلییییی خوبه. اما من تکم مادرم سالهاست افسردگی گرفته.

آینده بچه رو هم میبینی؟ دو روز دیگه بچه اش نه خاله داره نه دایی نه از فامیل مادری شخصیو داره تو بچگی ...

الان ما که داریم به چه کار میان ؟ هرکس گرفتار زندگی خودشه ... درد و دل هم میکنیم دو روز بعد کل فامیل پر شده ...

آینده بچه رو هم میبینی؟ دو روز دیگه بچه اش نه خاله داره نه دایی نه از فامیل مادری شخصیو داره تو بچگی ...

مایی که خاله دایی عمو داشتیم چه پلی به سرمون زدن جز این بود دخالت کردن ارثمونو خوردن بابا جمع کنید این دلایل مسخره رو استارتر بتونه اون یه دخترو خوشبخت کنه بتونه پشتوانش باشه تو اینن وضع اقتصادی انگار ده تا بچه اورده

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

الان ما که داریم به چه کار میان ؟ هرکس گرفتار زندگی خودشه ... درد و دل هم میکنیم دو روز بعد کل فامیل ...

بقران من خودم راضی نیستم هیچ کدوم از عمه ها و خاله هامو ببینم😂از فامیل چی برا ادم درمیاد اخه؟

الان ما که داریم به چه کار میان ؟ هرکس گرفتار زندگی خودشه ... درد و دل هم میکنیم دو روز بعد کل فامیل ...

امیدوارم هیچ وقت روز سخت نداشته باشی.... ما روزای سخت داشتیم همیشه پشت و پناهمون بودن. جمع میشیم بگو بخند. سفر. خیلی خوبه

به خدا... جز حرفای خاله زنک بازی و قهر و گیس کشی

باز اون بهتره برای ما ارث مونم بالا کشیدن