2777
2789
عنوان

دیگه میخوام سلیطه و بداخلاق باشم

502 بازدید | 39 پست

خسته شدم به قرآن از اول زندگی حرف حرفه شوهرم بوده هرچی طلا داشتم فروختم

الانم پا به پاش کار میکنم براش کار میکنم ماهی سی میلیون براش درمیارم ماهی سه تمنشو بهم میده

ولی خیلی بی مخلی میکنه بهم

بداخلاقه چمن همش بگو بخند آروم بی حاشیه

الانم با بدبختی با همین ماهی سه تمن انگشتر خریدم میخواد بفروشه برا رهن خونه و بدهکاری ها

من با فروختن طلا و کارکردن هیییچ مشکلی ندارم بخدا فقط زورم میاد باهام بد رفتار میکنه بی محلی میکنه حوصله منو نداره هیچوقت

دیکه ازین به بعد تصمیم گرفتم حتی یه لبخندم دیگه نزنم هرچی هم شد جیغ جیغ میکنم و سلیطه بازی درمیارم

باکلاس بودن و اهمیت دادن به پارتنر واسه خارجی ها و اروپاییاست نه این شوهر تازه به دوران رسیده ی من

من خودم گلم کود بیارین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباهت اونجا بود ک رفتی به خاطرش سرکار و طلاتو فروختی این یک دوهم اینک از حقوق خودت ۳ تومن بهت میده؟ مگ دست خودت نیس؟

شوهرتو خیلی پرنسس کردی تو رو خدا انقدر به مردا رو ندید دو روز دیگ خیانت کنن به خاطر اینک انقدر بهشون رو میدید فک میکنن عن خاصیه یهنی تو از خونه بابات اومدی بیرون ک برا یک مرد کاربیرون و خونه بکنی و طلاهات هم به خاطرش بفروشی؟

خب از اول اینجوری عادتش دادی

یک جا کار میکنین؟ اصلا اجازه نده انگشترت رو بفرشه. اکر هم فروخت بگو ماهیانهت رو بیشتر کنه

زندگی در کنار عشق، خوشبختی، خنده، لذت، آزادی، دیدن و تجربه کردن... سختی و شکست هم داره.امیدوارم این سختیها باعث نشه که منو بخاطر اینکه انتخاب کردم به این دنیا بیای و مادرت بشم، سرزنش کنی چون زندگی برای همه تلفیق خنده و گریهست و گزینه حذفی نداره

اهحالم بد شدچقدر پخمه ایسی میلیون کار میکنی میدی دست اونعین صدقه سه تومنش رو بهت میده؟؟!!!

خب کار مال اونه باشگاه زده من مربی ام

بقیه اش و خرج خونه میکنه بهشم میگم میگه مسافرت که نرفتم گوشت و برنج خریدم

خودشم مربی اقایونه سی تمنم خودش کار میکنه

ولی سی تمن خودش و میده برا اجاره خونه و باشگاه

من خودم گلم کود بیارین