2777
2789
عنوان

دیگه میخوام سلیطه و بداخلاق باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 39 پست
تو این همه زخمت میکشیکلی باید پس انداز داشته باشی دخترحیف انرژی و وقتت نیس تازه طرفت قدردان هم نیسسه ...

اگه مجرد بودم کارگری هم میرفتم حقوق اداره کار و داشتم همش مال خودم بود😭

من خودم گلم کود بیارین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب کار مال اونه باشگاه زده من مربی ام بقیه اش و خرج خونه میکنه بهشم میگم میگه مسافرت که نرفتم گوشت و ...

کار مال اون باشه به هر حال شما اونجا یه مربی هستی یا فرضا یه پرسنل نباید تمامه حقوقتو بدی بهش در اصل داری براش مفتی کار میکنی .

چقدر قشنگ میزاری ازت سواستفاده بشه

برو جای دیگه کار کن حداقل دلت نسوزه

بعدم این شوهرت که انقدر بچاپه چرا بهش گفتی طلا خریدی که همونم ازت بگیره؟!!

خودتم کم مقصر نیسی

هوم نباید میفهمید

ساده ای خیلیم ساده ای

بعضی خانوما نمیدونم چرا کنار این گرگ صفتا گرگ نشدن

زرنگ باش دختر بیا ازاونجا بیرون این چه وضعشه

هم کار کنی هم طلا بفروشی هم دروغ و دغل ببینی

خیلی عذر میخام شوهرت رسما تورو برده گرفته

و مفت خوره

چیکار کردی برامون کلاس اموزشی بزار به ماهم یاد بده

سلیطه شدم قبلا ساکت بودم شوهرم میرفت می اومد توهین میکرد فوش میداد میزد منو اما دهن باز نمیکرد آخرش خسته شدم رفتم کلانتری شکایت کردم بعدشم رفتم شهر خودم همه چیو توقیف زدم مهریمو اجرا گذاشتم اومد منت کشی گفتم نمیام و مهریه میگیرم برو گمشو تو آدم آشغالی هستی که با حرف مادرت من زدی رفتی اومدی فوش دادی دهن باز نکردم چون دوست داشتم ولی عاشق آدم اشتباهی شدم افتاد پام غلط کردم منم قبول نکردم بردمش روانپزشک کلی فبلم اینا نشون دکتر دادم دکتر گفت باید بستری بشه اونجا شوهرم افتاد پام گفت فرصت بده برا زندگیمون منم قبول کردم ولی شرط کردم خونه ننه اش نمیرم و هرجا توهین کردن منم میکنم به شوهرم گفتم دست بلند کنی منو بزنی همون لحظه میرم کلانتری و پزشکی قانونی و محکم جیغ هم میزنم همه میان گفتم با رفت وآمد من نباید کاری نداشته باشی همه جا میرم. برگشتم اولش بعد ی مدت دست بلند کرد منو بزنه محکم جیغ زدم همسایه اومد بعذش شوهرم دستش اومد که من هرچی گفتم میکنم و دیگه از شوهرم حساب نمیبرم کلا ب ی ورم هم حساب نمیکنم حرف باید حرف خودم باشه

تایپیک هامو بخون ببین چی بودم چی شدم

من شوهرم رو نتونستم تغییر بدم بنابراین خودم رو تغییردادم اونم مجبور شد سازگار بشه

بنازم بابا

گاهی باید از خود واقعیت فاصله بگیری کخ بتونی دوام بیاری منم شدم ی آدم سلیطه عین خودشون الان مادرشوهرم دوتا حرف بزنه ده تا بهش میگم ولی خیلی رکیک و غلیظ شوهرم هم بخواد از اون حمایت کنه ساکشو میدم دستش میگم برو پیش ننه ات بگو اجاره خونمون رو بده مهریه منم آماده کن 😂🤣