2777
2789
عنوان

دخالت های مادرشوهررررر

77 بازدید | 8 پست

مادر شوهرم توی خونشون می گن چیز پنهانی نداریم و همه رمز گوشی همدیگه رو می دونن ولی من دوست ندارم رمز گوشی شوهرمو مادرش داشته باشه تازگیا حتی رفته بوده عکسهایی از من که دوست نداشتم مادر شوهرم داشته باشه رو از گوشی شوهرم برای خودش و پدر شوهرم فرستاده هرچی هم به شوهرم می گم رمز گوشیت رو عوض کن میگه اگه عوض کنم مادرم میگه چیو داری پنهان میکنی بابا قبول یه خانواده نباید چیز پنهانی داشته باشه ولی اون گوشی فضای شخصی بین من و شوهرمه از کجا معلوم پیام هامون رو نره بخونه؟

من چطوری با مردی که روی گوشیش اختیار نداره زندگی کنم؟

به نظرتون حق نداریم یکم حریم شخصی داشته باشیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خداا

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
مردا واقعا بجه ننه و وابسته انمطمئن باش میخونه

منم دقیقا نگران همین چیزام سر یه گوشی نمی دونه از کنترل مادرش خارج بشه بقیه ی زندگیمون رو می خواد چیکار کنه بعد تازه الان آقا قهر هم کردن

واقعا حق دارییییی

اینطوریشو دیگه ندیده بودم. با همسرت دوباره حرف بزن.

بهش بگو به مادرش بگه من دیگه متاهل شدم و گوشیم شخصیه. و همچنین تاکید کن رمزشو عوض کنه به همسرت گفتی که عکساتو از گوشیش برداشتن؟

تازه به نظرم قبل از ازدواج هم حق نداشته چک کنه بالاخره پسرش بزرگ شده بچه نیس که🤦🏻♀️

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.