2777
2789
عنوان

لباس تو خونه ای چی میپوشین بیشتر

| مشاهده متن کامل بحث + 2463 بازدید | 102 پست
پسر من ۱۴ سالشه شلوارک میپوشم تا زانو

من شلوار تا زانو فکر میکنم بهم نمیاد یا شورتک کوتاه همیشه واسه لباس تو خونه دو دلم ک جذب بخرم یا راحت و لش

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردی؟ شورتک یه جوری نیست ؟ جدا از مساله شرعی من نمیپسندم حس میکنم سبکه

نه عزیزم بالای ده سال ازدواج کردم...

هرکسی فرهنگ خانواده ش یه مدل هست دیگه

خدارو شکر تا الان مشکلی نداشتیم

من چندتا تی شرت شلوار ست خریدم ولی زیاد راحت نیستم باهاش بیشتر شلوار گل گلی مامان دوز با تی شرت گشاد ...

منم امروز رفتم سه ست گرفتم دوتا جذب خوشگل ولی راحت نیستم باهاشون یکش راحتتت همش میگم کاش اون دوتا رو هم راحت برمیداشتم

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

من عقدم شلوار میپوشم با کراپ خیلی اهمیت میدم ولی ست باشن و اینا مدل مدل عوض میکنم بابام حساسه و درمونم دروازه شیرازه انگار یا عمو یا دایی یا خاله همینجور میان داخل نمیشه چیزای لختی پوشید🤦🏼♀️

منم امروز رفتم سه ست گرفتم دوتا جذب خوشگل ولی راحت نیستم باهاشون یکش راحتتت همش میگم کاش اون دوتا رو ...

من باید راحت باشم توی خونه لباس گل گشاد دوست دارم این ست ها هم بیشتر تا سایز ۴۸ هستن نهایت منم تپلم راحت نیستم وقتی میپوشم

من تو خونه اصلا جذب نمیپوشم اذیت میشم .تیشرت های لش زیبا میخرم با شلوار های گوگولی و گشاد .انقدم بهم میاد راحتم هستم 😂

خداوندا ب برآورده شدن آرزوهایم یقین دارم زیرا تو خداوند آرزوهای محالی 🦋🙏🏻💫 دوستان قشنگم من تو روبیکا آنلاین شاپ لوازم آرایشی و بهداشتی عالی دارم که مطمعنم هر خانمی نیاز داره .میتونی عضو شی و ببینی و اگه دوست داشتی خرید کنی 🌹 با اطمینان کافی 😍💖

مگه سریال صدا و سیماس😂

وای تو روحت 😂😂😂

خداوندا ب برآورده شدن آرزوهایم یقین دارم زیرا تو خداوند آرزوهای محالی 🦋🙏🏻💫 دوستان قشنگم من تو روبیکا آنلاین شاپ لوازم آرایشی و بهداشتی عالی دارم که مطمعنم هر خانمی نیاز داره .میتونی عضو شی و ببینی و اگه دوست داشتی خرید کنی 🌹 با اطمینان کافی 😍💖