2777
2789
عنوان

لباس تو خونه ای چی میپوشین بیشتر

| مشاهده متن کامل بحث + 2525 بازدید | 102 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکیو میشناسم با اینکه محجبه سی سالشم هست پسر همسرش بیست و دوسالشه جلوش شورتک میپوشه

معنی محجبه بودن رو نفهمیده دیگه

شایدم زوری محجبه س

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 🧡

اخه زمستون سردت نمیشه؟

من کلا همیشه گرممهه

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه
پسر من ۱۴ سالشه شلوارک میپوشم تا زانو

من نمیپوشم نه بخوام اونجور سخت بگیرم پیراهن های تا نزدیک مچ پا میپوشم یا مثلا شلوارمو بالا میدم تا زانو موقع شستشوی سرویس بهداشتی و اینا در اون حد سخت نمیگیرم اما شلوارک و تاپ نمیپوشم

من قبلا که تازه ازدواج کرده بودم همه مدل میپوشیدم بیشتر تاپ بندی و دامن کوتاه،دیگه الان بچه داریم و نهایت خلاف سنگینم ساحلی آستین کوتاه و یکم کوتاه تر از مچ پا هست😂

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

بزار یه خاطره بگم شاید بفهمی چی میپوشم یبار شوهرم گفت لباسای که تو میپوشی منو یاد مادربزرگ خدابیامرز ...

خخخخ

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

یه بنده خدایی مثلا محجبه بود و رومیگرفت وبه نامحرم دست نمیداد بعد واسه عروسیای مختلط لباس باز میپوشید

خو این چه کاریه!!

کسی که محجبه س همه جا باید پوشیده باشه

طوری بود که مسخره ش میکردن

تو خونه ما شلوارک کلا معنی نداره جز بچه های کوچیک 😅

پسرم ۱۲ سالشه عادت نداره شلوارک بپوشه یعنی عادت ندادم بهش همش شلوار داره تو خونه

شوهرم هم از اول ازدواج براش شلوارک نگرفتم و دوست هم نداشت کلا بیژامه میپوشه