من لباس جذب خیلی بهم میاد ولی راحت نیستم مثلا کراپ کبریتی با شورتک خیلی دارم گرونم خریدم ولی وقتی میپوشم احساس راحتی ندارم ولی شوهرم دوست داره تا گشاد میپوشم حس میکنم بهم کم توجه میکنه نمیدونم شایدم من اینجور فکر میکنم
چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶♀️
من عقدم شلوار میپوشم با کراپ خیلی اهمیت میدم ولی ست باشن و اینا مدل مدل عوض میکنم بابام حساسه و درمونم دروازه شیرازه انگار یا عمو یا دایی یا خاله همینجور میان داخل نمیشه چیزای لختی پوشید🤦🏼♀️
من تو خونه اصلا جذب نمیپوشم اذیت میشم .تیشرت های لش زیبا میخرم با شلوار های گوگولی و گشاد .انقدم بهم میاد راحتم هستم 😂
خداوندا ب برآورده شدن آرزوهایم یقین دارم زیرا تو خداوند آرزوهای محالی 🦋🙏🏻💫 دوستان قشنگم من تو روبیکا آنلاین شاپ لوازم آرایشی و بهداشتی عالی دارم که مطمعنم هر خانمی نیاز داره .میتونی عضو شی و ببینی و اگه دوست داشتی خرید کنی 🌹 با اطمینان کافی 😍💖
خداوندا ب برآورده شدن آرزوهایم یقین دارم زیرا تو خداوند آرزوهای محالی 🦋🙏🏻💫 دوستان قشنگم من تو روبیکا آنلاین شاپ لوازم آرایشی و بهداشتی عالی دارم که مطمعنم هر خانمی نیاز داره .میتونی عضو شی و ببینی و اگه دوست داشتی خرید کنی 🌹 با اطمینان کافی 😍💖