2777
2789
عنوان

لباس تو خونه ای چی میپوشین بیشتر

| مشاهده متن کامل بحث + 2525 بازدید | 102 پست

تاپ

شلوارک

اصلا نمیتونم لباس آستین بلند با شلوار بپوشم

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه نوع

یه روز پیراهن کوتاه

یه روز تیشرت و شلوارک

یه روز بلوز و شلوار

والا به همه نوع باید عادت کنن😁

زندگی در کنار عشق، خوشبختی، خنده، لذت، آزادی، دیدن و تجربه کردن... سختی و شکست هم داره.امیدوارم این سختیها باعث نشه که منو بخاطر اینکه انتخاب کردم به این دنیا بیای و مادرت بشم، سرزنش کنی چون زندگی برای همه تلفیق خنده و گریهست و گزینه حذفی نداره

شوهر من تقریبا براش مهمه

خوب بپوشم خیلی اهمیت میده

مثلا کراپ و شورتک یا نیم تنه و شورتک یا ست لباس راحتی

یا تیشرت لانک فقط

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

من تو تابستونا فقط تاپ و شرت اصلا شلوار و این چیزا کلا نمیپوشم ولی زمستون چون خیلی سردممیشه دیگه ک ...

منم

تازه گاهی جوراب هم میپوشم

همسرم میگه یه چادر هم بکش روی خودت😂

زندگی در کنار عشق، خوشبختی، خنده، لذت، آزادی، دیدن و تجربه کردن... سختی و شکست هم داره.امیدوارم این سختیها باعث نشه که منو بخاطر اینکه انتخاب کردم به این دنیا بیای و مادرت بشم، سرزنش کنی چون زندگی برای همه تلفیق خنده و گریهست و گزینه حذفی نداره