من لباس جذب خیلی بهم میاد ولی راحت نیستم مثلا کراپ کبریتی با شورتک خیلی دارم گرونم خریدم ولی وقتی میپوشم احساس راحتی ندارم ولی شوهرم دوست داره تا گشاد میپوشم حس میکنم بهم کم توجه میکنه نمیدونم شایدم من اینجور فکر میکنم
چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم همه مدلی میپوشم از گشادو لش گرفته تاجذب و گل گلی ست
یکی و پیدا کنید که جایِ ابراز علاقههای زیاد،جایِ عاشقتم گفتنای بی وقفه، فقط بلدتون باشه،بدونه الان که داری با بغض حرف میزنی از چیزی دلخوری،بدونه وقتی تند تند حرف میزنی عصبی و ناراحتی،بدونه وقتی زیاد سکوت میکنی دلت گرفته،بدونه وقتی داری پشت سرهم بهش زنگ میزنی از رویِ نگرانیه نه گیر دادن،و خیلی چیزای دیگه...اینکه بلدت باشه مهمه،اینکه بدونه الان چه حرفی و چه کاری خوشحالت میکنه مهمه،اینکه بیشتر از خودت بلدت باشه مهمتره،وگرنه همه بلدن بگن"دوست دارم، عاشقتم، تو مال منی ..."!💖
بستگی به روزش داره استایل من از بلال حبشی طور تا انجلیناجولی طور متغیره
وااای دقیقا😂
یکی و پیدا کنید که جایِ ابراز علاقههای زیاد،جایِ عاشقتم گفتنای بی وقفه، فقط بلدتون باشه،بدونه الان که داری با بغض حرف میزنی از چیزی دلخوری،بدونه وقتی تند تند حرف میزنی عصبی و ناراحتی،بدونه وقتی زیاد سکوت میکنی دلت گرفته،بدونه وقتی داری پشت سرهم بهش زنگ میزنی از رویِ نگرانیه نه گیر دادن،و خیلی چیزای دیگه...اینکه بلدت باشه مهمه،اینکه بدونه الان چه حرفی و چه کاری خوشحالت میکنه مهمه،اینکه بیشتر از خودت بلدت باشه مهمتره،وگرنه همه بلدن بگن"دوست دارم، عاشقتم، تو مال منی ..."!💖
وا با شوهرتی دیگه چه فرقی میکنه.. فکر کردم خونه باباتی
شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترسها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا میترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...
بزار یه خاطره بگم شاید بفهمی چی میپوشم یبار شوهرم گفت لباسای که تو میپوشی منو یاد مادربزرگ خدابیامرز ...
وای بیچاره گناه داره..
شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترسها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا میترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...