2777
2789
عنوان

بیست روزه ژل تزریق کردم

167 بازدید | 21 پست

هنوز قسمت خط فک گوله گوله ست دیروز رفتم پیش دکترم گفت چیزی نیست رفع میشه ولی هرچی تو گوگل سرچ میکنم نوشته نهایت تا دو هفته این گوله ها باید رفع بشه

شما تجربه داشتین ؟خیلی میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با تجربه ای که من دارم گوله رفع نمیشه و ژل جابه جا نمیشهبعد از تزریق

کل صورتم حالت گوله داشت گونه هام خط خنده و...همش رفع شد و کاملا طبیعی انگار اصلا ژل نزدم ولی قسمت چانه گوله شده

من یه بار گونه زدم یه تکه کوچولو گلوله بود اینقدر موند تا بعد ۱ سال اثرش رفت.البته همینجوری مشخص نبود دست میذاشتی معلوم بود دکترا هم زیر بار نمیرن همش میگن طبیعیه دیگه دور ژل رو خط کشیدم از بس استرس پشتش هست

عزیزم چقد شد هزينه فیلر؟

سوال منم هست

۳ روز پیش رفتم بوتاکس پیشانی ۱۲۰۰ گرفت، ولی وسط پیشانیم و بالای دم ابروهام که چاه بودن رو اصلا بوتاکس تزریق نکرد، گفت اینها باید ماه بعید بیای فیلر.

۲ شبانه روزه چون طاق باز میخوابم، اصلا خواب خوب و کافی نداشتم نمیتونم با طاق باز بخوابم، بعدم خشکی چشم و اشک اعصابمو خورد کرده، تو آینه هم نگاه میکنم همون چاه که خواستم رفع بشه و خط عمومی وسط پیشانیم هست، کاش اصلا بوتاکس نمیکردم به چه دردم خورد؟؟؟

هزینه فیلر هم رو دستم گذاشتم نمیدونم اون چند میشه؟؟؟

لطفاً اگه کسی هزینه فیلر میدونه خبرم کنه.

بعد از امروز میتونم به پهلو بخوابم؟ من عادت دارم جنینی بخوابم واسه همین خط عمودی افتاده رو پیشانیم و با بوتاکس نرفت، الان بعد ۲ روز بوتاکس بقیه پیشانیم میشه به پهلو و جنینی بخوابم؟ یا هنوز زوده؟

من یه بار گونه زدم یه تکه کوچولو گلوله بود اینقدر موند تا بعد ۱ سال اثرش رفت.البته همینجوری مشخص نبو ...

دقیقا من هربار میرم میگه طبیعیه نرفت میرم آنزیم میزنم

منم توبه کردم بخدا اینقدر که استرس کشیدم