2777
2789
عنوان

بیست روزه ژل تزریق کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 21 پست
دقیقا من هربار میرم میگه طبیعیه نرفت میرم آنزیم میزنم منم توبه کردم بخدا اینقدر که استرس کشیدم

اون هزینه ژل و اینا رو بده کرم خوب بگیر گواشا و کاپ سیلیکون برای ماساژ بگیر و تغذیه سالم داشته باش به خدا طبیعی میتونی پیری رو به تعویق بندازی و اینقدر استرس نکشی آخرم هر چقدر طبیعی بزنه بعد یه مدت دیگه صورت طبیعی نیست.من حتی سه ساله دیگه بوتاکس هم نمیزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال منم هست ۳ روز پیش رفتم بوتاکس پیشانی ۱۲۰۰ گرفت، ولی وسط پیشانیم و بالای دم ابروهام که چاه بودن ...

عزیزم بوتاکس فقط جلوی عمیقتر شدن چروکارو میگیره اصلا خاصیت پر کنندگی نداره اول بوتاکس میزنن بعد ژل واسه پر کردن اون خطی که گفتین

اون هزینه ژل و اینا رو بده کرم خوب بگیر گواشا و کاپ سیلیکون برای ماساژ بگیر و تغذیه سالم داشته باش ب ...

منم اصلا بوتاکس نزدم تا الان ولی چهرم خیلی افتاده شده بود یه مدت رژیم گرفتم خیلی چهرم خسته بود الان خیلی قشنگ شده تغیر قشنگیه رو صورتم ولی این موضوع خیلی رو اعصابمه

کل صورتم حالت گوله داشت گونه هام خط خنده و...همش رفع شد و کاملا طبیعی انگار اصلا ژل نزدم ولی قسمت چا ...

من فقط ژل لب زدم

به صورت نزدم تا حالا

لبم دو تا کوله شد هنوز مونده بعد ۳ سال خودم حسش میکنم

شاید صورت فرق کنه اگه بقیش باز شده اینم میشه حتمن

راضی هستی از تغییرات صورتت؟ منم میخوام بزنم

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
منم اصلا بوتاکس نزدم تا الان ولی چهرم خیلی افتاده شده بود یه مدت رژیم گرفتم خیلی چهرم خسته بود الان ...

چقدر موندگاری داره ؟ چقدر هزینش شد چند سی سی زدی ؟

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...