2777
2789
عنوان

دخترای معلم زیادی متوهم شدن

217 بازدید | 28 پست

پیرو اون تاپیک

مگه خون شما رنگین تر از بقیس

بقبه ام شغل های مهم دیگ دارن تو جامعه اگر فقط معلم ها بودن

کی ت داروخانه فروشگاه ها کاراگاه تولیدی ها بیمارستان ها و..... کار میکرد و کار شمارو راه مینداخت

واقعا خیلی خودشیفته شدین

هرکی اومد خاستگاریتون بخاطر شغل و ساعات ازدتون هست ن خودتون😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخوام توهین کنم ولی معلمی واقعا چیز خاصی نیست

پس اون خودشیفتگی که میگی رو نمیدونم بر چه اساس داری میگی

نه درآمد بالایی داره نه پرستیژ خیلی بالایی

یه شغل عادیه

هر درسی رو که حاضر نیستی یاد بگیری هی تکرار میشه تا بالاخره یاد بگیریش | عضو رسمی انجمن H_T_A

"هرکی اومد خاستگاریتون بخاطر شغل و ساعات ازدتون هست ن خودتون"

این زشتترین و وقیحانه ترین جمله ای بود که میتونستم از یک زن، تاکید میکنم یک همجنس، بشنوم.

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉

"هرکی اومد خاستگاریتون بخاطر شغل و ساعات ازدتون هست ن خودتون"این زشتترین و وقیحانه ترین جمله ای بود ...

اون که میگن دخترای معلم قدررررر خودتون بیشتر بدونه خیلی بیشرمانه تر هست مثلا چه برتری از بقیه دخترا دارین زن سیتیز هاااا ر و ا ن ی

عزیزم

معلم ها انسان های شریفی هستن ولی در جامعه ما مورد احترام نیستن حتی دولت هم به اندازه زحماتشون بهشون پول نمیده

وقتی بهشون فشار بیاد متوهم میشن

اصلا این حرف که من خواستگار زیاد دارم خیلی بی ادبیه

و اصلا گفتنش بده

تا حالا دیدی یک خانوم مهندس بگه من خواستگار زیاد دارم؟ نه

چون خودشون کوچیک نمیکنن با این حرفا

واقعا زشته

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
امیدوارم قلب و درون شما از حسرت خالی بشه و بتونین به جای اینجوری صحبت کردن عشق بیشتری بدین به ادمااش ...

هزار سال نمیخام معلم بشم با صدتا بچه سرکله بزنم تزجیحم شغل های دیگه ایی هست چرا فک میکنی حسرت بوده برام