2777
2789
عنوان

دخترای معلم زیادی متوهم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 28 پست
اون که میگن دخترای معلم قدررررر خودتون بیشتر بدونه خیلی بیشرمانه تر هست مثلا چه برتری از بقیه دخترا ...

صرفا گفته به خودتون ارزش بدید و خودتون رو کوچیک ندونید.

این از نظر شما عیبی داره که غصه تون گرفته؟

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉

"هرکی اومد خاستگاریتون بخاطر شغل و ساعات ازدتون هست ن خودتون"این زشتترین و وقیحانه ترین جمله ای بود ...

دقیقا فقط معلم ها اینچ میگن

بقیه شاغلین چرا نمگین؟

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم معلم ها انسان های شریفی هستن ولی در جامعه ما مورد احترام نیستن حتی دولت هم به اندازه زحماتشون ...

اتفاقا کلی معلم بی شرم داشتیم ک به بچه هام تعرض داشتن

و همیشه بیکارن و نق حقوق کم میزنن هیجکارن درواقع

دقیقا فقط معلم ها اینچ میگنبقیه شاغلین چرا نمگین؟

من شنیدم برای پزشک هم گفتند!

این به شعور مردم برمیگرده

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉

امیدوارم قلب و درون شما از حسرت خالی بشه و بتونین به جای اینجوری صحبت کردن عشق بیشتری بدین به ادمااش ...

طنز بود 😂می خواسته و نشده

دانشجوی حقوق سراسری🩷✨ گاهی شاعرم و گاهی ام جوونی ام رفته صدام رفته دیگه گل یخ توی دلم جوونه کرده 

صرفا گفته به خودتون ارزش بدید و خودتون رو کوچیک ندونید.این از نظر شما عیبی داره که غصه تون گرفته؟

اره چرا فک میکنید از بقیه بالا ترید وای برای برادرم رفتیم خاستکاری معلم رفت هوا اما رفتیم خاستگاری دکتر قبول کرد ببین چقد خودشیفته اننننننن

من شنیدم برای پزشک هم گفتند!این به شعور مردم برمیگرده

میدونی فرق شون چیه

یک پزشک اینو خودش نمیگه ولی یک معلم از این الفاظ به خودش میچسبونه

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
اره چرا فک میکنید از بقیه بالا ترید وای برای برادرم رفتیم خاستکاری معلم رفت هوا اما رفتیم خاستگاری د ...

من خودم معلم و دانشجوی فرهنگیان نیستم

خودشون رو از کسی بالاتر نمیدونن چون شما به یک مورد بد برخوردید دلیل نمیشه تعمیم بدید به کل مملکت

خب هر کسی یکسری معیار داره! شاید اون معلم معیارهایی که میخواسته رو در برادر شما ندیده.

میدونی فرق شون چیه یک پزشک اینو خودش نمیگه ولی یک معلم از این الفاظ به خودش میچسبونه

توی همین سایت آقایون کم میگن بریم معلم بگیریم که ساعت کاریش کم باشه؟!

من خودم معلم و دانشجوی فرهنگیان نیستمخودشون رو از کسی بالاتر نمیدونن چون شما به یک مورد بد برخوردید ...

دکتر چطور قبول کرد . بعدم تامیکهای خودشیفتشون هست برو بخون

دکتر چطور قبول کرد . بعدم تامیکهای خودشیفتشون هست برو بخون

دکتر معیارهای دیگه داشته

اون معلم معیارهای متفاوت با اون دکتر

کوبیدن یک شغل به این دلیل کار درستی نیست.

من تاحالا معلم ترشیده ندیدم همه رو روی هوا میزنن حتی زشتها و گند اخلاقا و...

اتفاقا معلم های ما همه ترشیده بودن و با ریش پشم

الان مردا زرنگ شدن هم زن شاغل هم زن بیکار گیر میارن ک میشه معلم😇