2777
2789

تا الان هر چی بوده چشم پوشی کردم دلم نمیخواست خانوادم بفهمن رفتارشون چجوریه

ولی این دفعه مادرشوهرم خیلی بد جواب داد

رفتیم خونشون بعد از دو ماه ، بچم اذیت میکرد نوزاده مادرم همراهم اومد ،رفتم جلو برا روبوسی با مادرشوهر خودشو کشید عقب سرماخوردم بعد پسرشو بوسید

سر سفره غذایی ک خودم درست کردم براشون پدرشوهرم دیس غذا رو از جلومون برداشت اصلا نخوردم غذارو

رفتیم کلی وسایل براشون بردم سبزی خورشتی و کلی خوراکی کنسرو موادغذایی و غیره

رفتیم بیرون خرید براش ی چندتا لوازم ارایش خریدم

رفتم خونه مادرم تو اتاق گفت مادرشوهر پدرشوهرت کلی حرف بهت گفتن ، گفتن دخترت سرده بی محلی میکنه

گفتن خونه جاریش میریم ( جاری ک ۱۰ ساله عروسشونه ی بار دعوتشون نکرده ) کلی احترام میذاره من رفتم خونش میوه گذاشته رفته تو اشپزخونه

قرار بود کارشناس بیاد خونمون با نوزاد ظرف نشسته تو سینک داشتم شستم زشت نباشه قرار بود از اشپزخونم عکس بذاره تو پرونده شکایتمون

البته ک کنارشم نشستم صحبت هم کردم ولی چه کنم نافشو با دروغ بستن

خلاصه تمام اون مهمونیایی ک تو این یک سال ازدواج کردم دادم کادوهایی ک گرفتم اومد جلو چشمم

اون غذاهایی ک میبردم براشون

بدجوری دلم شکسته دیروز گریه کردم

نمیدونم چطوری قرار باز ببینمشون

پدرشوهرم ک چقدر دوسش داشتم احترامشو داشتم بهم گفت مجسمه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مادرمو با کلی دروغ ناراحت کردن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چی بگم دختر یکم فاصله بگیر نمیشه یکطرفه قضاوتی کرد

یمدت نرو ستون بفهمم مجسمه واقعی یعنی چی

بعدشم تو مگه نوکرشونی سبزی میبری

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم دختر یکم فاصله بگیر نمیشه یکطرفه قضاوتی کردیمدت نرو ستون بفهمم مجسمه واقعی یعنی چیبعدشم تو مگ ...

اخه دایم میگفت فلان عروسم میاره گفتم شاید برا اولین بار ب چشمش اوند ولی گفت دست پسرم درد نکنه😏

چرا مادرتو بردی؟ میدونی اینا یعنی بی احترامی به مادرت؟!!!

دفعه بعد بدون دعوت نرو خونشون نیاز هم نیست بری خرید کنی واسه شون یا بار تریلی چیز ببری واسشون. فقط واسه مادرت ناراحت شدم که بردی با خودت

چرا مادرتو بردی؟ میدونی اینا یعنی بی احترامی به مادرت؟!!!دفعه بعد بدون دعوت نرو خونشون نیاز هم نیست ...

بچم اذیت میکرد ولی دیگه نمیذارم با این قوم الظالمین رو در رو بشه

درک نمیکنم که میری خونه مادرشوهرت مواد غذایی میبری و غذا درست میکنی!!! همینکارارو میکنی پرتوقع میش ...

چشش گشنس

گفتم شاید به چشمش بیاد دست از دشمنی با من برداره

به شوهرت گفتی؟

خیلی ناراحته

امروز میخواست زنگ بزنه ب مادرش نذاشتم

بچم اذیت میکرد ولی دیگه نمیذارم با این قوم الظالمین رو در رو بشه

خب بچه اذیت کنه! مادرشی ارومش کن. با عرض پوزش با بردن مادرت اینور اونور واسه بچه ت ،شخصیت مادرتو خورد میکنی که لَه لِ بچه س باهاتونه!!!!!!

نه خونه مادرشوهرت بلکه خونه هیچکسی مادرتو دنبال خودت نکشون واسه نگهداری بچه، اگه کسی با عزت واحترام دعوتش کرد ببرش.