2777
2789
عنوان

شوهر مامانی

194 بازدید | 10 پست

بچه ها از دست شوهر ومادرشوهرم اسیر شدم

کلا به حرف مادرش داریم زندگی میکنیم از چقد کادو داذن به بچه فامیل تا هرچی که فکرشو بکنید این زن تو زندگی ما دخالت میکنه و همه جا باهمون میاد ختی برا خرید ملزومات خونه!! بهونه میکنه منم خرید دارم حتی اگه همین الان خرید کرده باشه انگار هووش هستم نه عروس

الان چند روز اومدم شهر دیگه خونه بابام

شوهرم بحث میکنه چرا به مامانم زنگ نمیزنی!!؟ چرا به من زنگ نمیزنی؟؟ (باشوهرم از پیامرسان چت میکنیم) حتما تو گوشش خونده وگرنه ازکجا بدونه من به ننه اش روزانه زنگ میزنم یانه؟!! (انصافا اوایل زنگ میزدم ولی حالا هرزگاهی خوش زنگ میزنه تیکه میندازه)

حالا بهش پیام میدم میره با اکانتای دیگه اش چت میکنه تو گروه ها ولی پیامای منو سین نمیرنه!! کلا منو نادیده میگیره حتی ازش میپرسن متاهلی نمیگه!!

خیلی خستم به جدایی فکر میکنم چاره چیه ؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقد بده مگه میشه اینجوری تاحالا نشستی باهاشون حرف بزنی؟

با شوهرت جدا با مامانشم جدا

توروخدا پسر بزرگ میکنین انقدر از همون اول نچسبونینش به خودتون زنش چه گناهی کرده

من همش به خودم میگم همه همینن

بعد رفتا مادر خودمو با عروسامون میبینم آتیش میگیرم

حتی یه بار ندیدم بد بگه از عروسامون

مادرشوهر منم من که نیستم زنگ میزنه با شوهرم کلی حرف میزنن

بعدش دقیقا شوهرم با من دعوا میگیره

وای چقد بده مگه میشه اینجوری تاحالا نشستی باهاشون حرف بزنی؟با شوهرت جدا با مامانشم جداتوروخدا پسر بز ...

بله صحبت کردم بدتر شده

حالا مادره ظاهرش خیلی با من خوبه ولی بازم کار خودشو میکنه از وقتی فهمیده بدم میاد بدتر میکنه هرطورشده همه جا باهام میاد!!

حتی دعوا هم کردم حتی با فامیلاشون هم گفتم بازم کار خودشو میکنه

من همش به خودم میگم همه همیننبعد رفتا مادر خودمو با عروسامون میبینم آتیش میگیرم حتی یه بار ندیدم بد ...

منم همینم عزیزم واقعا اسیر شدیم خیلی سخته دیگه دارم کم میارم

بله صحبت کردم بدتر شده حالا مادره ظاهرش خیلی با من خوبه ولی بازم کار خودشو میکنه از وقتی فهمیده بدم ...

عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم

برو مشاور پیگیری کن همینجوری زندگی نکن نمیگم جدا شو اصلا ولی برو مشاور و تاجایی که میتونی مشکلتو برطرف کن حیف عمرت نیست

عزیزم واقعا نمیدونم چی بگمبرو مشاور پیگیری کن همینجوری زندگی نکن نمیگم جدا شو اصلا ولی برو مشاور و ت ...

مشاوره فقط هزینه دادم اصلا فایده نداشته برام خیلی هم رفتم چندین جا