2777
2789
عنوان

توده‌ی مغزی

73 بازدید | 10 پست

توی mri ساده، برای مادرم یک تودهی نسبتا بزرگ تا ۴ سانت دیده شده. الان پنج شنبهست. تا یکشنبه که بره mri رنگی بده و بره دکتر، خیلی قلبم فشردهست.

دکتر خوب، جراح خوب توی رشت میشناسید؟

میشه کلا یکم راهنمایی و کمکم کنید

من فقط مادرم رو دارم و اون فقط من رو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میتونی گزارش ام ار ای رو برام بفرستی چون خودم تومور داشتم میتونم راهنماییت کنم

من گزارش MRI رو به شکل متن اینجا براتون میفرستم. اگر تمایل داشتید میتونم عکسهای بیشتر رو در اپلیکیشن دیگری براتون ارسال کنم. چون اولین باره میام نی نی سایت و انگار فقط یک عکس میشه ارسال کرد

گزارش MRI:

Brain MRI

On T1, T 2 weighted and FLAIR sequences with sagittal, axial and coronal sections:

There is a rather large tumoral mass about 37*32mm in the right temporal lobe

extended to deep portion of right frontal lobe with severe edema and mass effect

causing pressure effect upon right latera ventricle and mildly midline shift due to

such as GBM,..?!

brain trauma For more survey MRI with gadolinium injection is recommended.

The structure of mid brain and pons appear normal.

nerves complex ,

th & 8th The cerebellopontine (CP) angles , internal auditory canals , 7brain stem & cerebellum, vermis and medulla have normal appearance.

Cervical MRI

.

The multiplanar and multisequential study has been doneComplex of osteophyte and disc herniation at C5 to C7 levels with mild disc space

narrowing caused mild bulging of posterior longitudinal ligament and stenosis of

neural foramina.

Normal lordosis of vertebrae is decreased.

.

The structure of cervical vertebrae appear normal .

Cervicomedulary junction appears normal .

There is not intradural mass or syringomyelia in cervical canalConclusion: mild spondylosis

Sincerely yours,

N.Dehghani M

عزیزم میتونی گزارش ام ار ای رو برام بفرستی چون خودم تومور داشتم میتونم راهنماییت کنم

براتون سعی کردم همینجا بفرستم و پیغام اومد که به زودی پیامم منتشر میشه. احتمالا چون همراه با عکس بود. اما این شمارم هست اگر خواستید در تلگرام و واتساپ در ارتباط باشیم:

09309756033

مدل توده چجوریه؟

باورتون میشه هنوز هیچی نمیدونیم و فقط باید وایسیم تا یکشنبه بریم دکتر...

الان مادرم بهم گفت برای چند لحظه دوبینی پیدا کرده

بهش گفتم بیا بریم بیمارستان اصلا

اما یکم حرف گوش نکنه که البته از خستگیشه...