2777
2789

اسی حالا یکی پیدا شد نخواستی منتظر باش حامد بعدی همین اطراف هست خودش الان میاد و می بینه 🤣

کنار هم بودن نه به نزدیکی تن ها که به نزدیکی دل هاست . وقتی همو حس می کنیم یعنی کنار همیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عللی الحساب چادر گلگلی سر کن تا بهت بگم بعدش....

چشم

چایی ها رو میزارم تا خانواده اصغر بیان

دم شه

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

چشم چایی ها رو میزارم تا خانواده اصغر بیان دم شه

اره منو ب عنوان بزرگتر فقط یادت نشه تگ کنی ک مراسم و خراب میکنم،😂😂

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

بله متوجه ام.😅🌱عرض کرده بودم که بهتون، اصلا آلوی مراغه، بازار بزرگ تبریز و...یه چیز دیگهست.🤩🤩

بعله بعله خاطرم هست

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

اره منو ب عنوان بزرگتر فقط یادت نشه تگ کنی ک مراسم و خراب میکنم،😂😂

حتمااا

مجلس و میسپارم دست خودت،😂😂😂

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

قربونت برو فکر قند باشه بسابم رو سرت حله 😝

چشمم😂😂😂

حامد بیا اینو گردن بگیررررر،😂😂😂 از بستنی فروش و شاطر نونوا رسیدیم ب حامد

حامد تو تاپیکه اعلام حضور کرد😂😂

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

اره منم اینجوری صدا میزنه

میگه حامد میگمجونم میگه خیلی میخوامت

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه