2777
2789

اسی حالا یکی پیدا شد نخواستی منتظر باش حامد بعدی همین اطراف هست خودش الان میاد و می بینه 🤣

کنار هم بودن نه به نزدیکی تن ها که به نزدیکی دل هاست . وقتی همو حس می کنیم یعنی کنار همیم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عللی الحساب چادر گلگلی سر کن تا بهت بگم بعدش....

چشم

چایی ها رو میزارم تا خانواده اصغر بیان

دم شه

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

چشم چایی ها رو میزارم تا خانواده اصغر بیان دم شه

اره منو ب عنوان بزرگتر فقط یادت نشه تگ کنی ک مراسم و خراب میکنم،😂😂

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

بله متوجه ام.😅🌱عرض کرده بودم که بهتون، اصلا آلوی مراغه، بازار بزرگ تبریز و...یه چیز دیگهست.🤩🤩

بعله بعله خاطرم هست

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

اره منو ب عنوان بزرگتر فقط یادت نشه تگ کنی ک مراسم و خراب میکنم،😂😂

حتمااا

مجلس و میسپارم دست خودت،😂😂😂

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

قربونت برو فکر قند باشه بسابم رو سرت حله 😝

چشمم😂😂😂

حامد بیا اینو گردن بگیررررر،😂😂😂 از بستنی فروش و شاطر نونوا رسیدیم ب حامد

حامد تو تاپیکه اعلام حضور کرد😂😂

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

اره منم اینجوری صدا میزنه

میگه حامد میگمجونم میگه خیلی میخوامت

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه