2777
2789

دوستم دی ماه درخواست داده الان تعیین شعبه شده رفته شعبه بهش گفتن سه روز پیش نامه زدن که دیگه وام ازدواج ندین ! خب وقتی این قبلش درخواست کرده تعیین شعبه شده الان چه وضعیه

این دومین بارم هست درخواست میده بار اول شعبه رد کرد گفت خارج از محدوده ما میشه باید بری یه شعبه دیگه تو شهر خودتون

الان میتونه بازم درخواست بده یا نه ؟! بانک بهش گفته اگرم بدن شاید بعد عید بدن الان چیزی مشخص نیست

تو نت زده بود دو بار میتونه درخواست بده

نزدیک عید که وام نمیدن بانکا کلا جمع میکنن حساباشونو

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب الان این بنده خدا چی کنه 🙁 اگه نتونه دیگه درخواست بده

نمیدونم احتمالا بیفته سال بعد امسال ۸۰۰ هزار نفر هنوز نگرفتن وام ازدواج

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید

داداش من شهریور رفت تو نوبت وام. الان دوماهه نوبتش تون نخورده یعنی ۵۰ نفر جلوش هستن توی این دوناه همون۵۰ نفر هستن . بعنی توی این دوماه این شعبه به هیچ کس وام نداده به بیفتن جلو

نمیدونم احتمالا بیفته سال بعد امسال ۸۰۰ هزار نفر هنوز نگرفتن وام ازدواج

بحثش خیلی اینور سال اونور سال گرفتن نیست

چون تا الان دو دفعه درخواست داده میگه شاید نتونم دیگه درخواست بدم طبق چیزی که تو نت نوشتن

ولی خودش درخواستشو حذف نکرده ها شعبه حذف کرده

اینو نمیدونید ؟!

داداش من شهریور رفت تو نوبت وام. الان دوماهه نوبتش تون نخورده یعنی ۵۰ نفر جلوش هستن توی این دوناه هم ...

من خودمم چند مااااااه پیش درخواست دادم همینجوریم

رفتم بانک هم گفت فعلا همه چی رو هواست هیچی مشخص نیست خانوم دیگه جوابمو نداد 🫤 حالا جالبه اون روزی که رفتم درخواست دادم میگفت یک ماه کاری بهت میدن 😕

بحث دوستم این نیست الان بدن بحثش اینه شعبه تایید نمیکنه درخواست رو چون ابلاغیه زدن درخواست ها رو تایید نکنید اینم بار دومشه درخواست میده حذف میشه نمیدونه بازم میتونه درخواست بده یا نه

داداش من شهریور رفت تو نوبت وام. الان دوماهه نوبتش تون نخورده یعنی ۵۰ نفر جلوش هستن توی این دوناه هم ...

عزیزم باید بانکی میرفته ک وامش در حال پرداخت بوده حتی اگه بهش اون موقع نمیدادن برج یک اولویت میبود بعضی بانکا یا وام نمیدن یا دیر میدن من پارسال گرفتم دقیقا همینجوری شد رفتم ی بانک دیگه ده روزه بهم دادن

کلا از برج ده تا برج وام ازدواج نمیدن ایشون ثبت نام کنه تعیین شعبه بشه مدارکم ببره تا برج یک بهش نمی ...

اشکال نداره اونم نمیخواد الان بگیره میگه هر وقت دادن دادن

میگه چون من دو بار درخواست زدم رد شده نمیتونم احتمالا دیگه ثبت نام کنم چون تو نت زده دو بار

الان تعیین شعبه شده شعبه درخواستشو قبول نمیکنه میگه ۳ روز پیش گفتن دیگه درخواست ها رو هم تایید نزنید

من خودمم چند مااااااه پیش درخواست دادم همینجوریم رفتم بانک هم گفت فعلا همه چی رو هواست هیچی مشخص نیس ...

اره چون از بانک حذف شده مشکلی نداره شماهم هروز پیگیری کن اگه ولش کنی بانکی براش مهم نیست از شعبه مرکزی پیگیری کن

اشکال نداره اونم نمیخواد الان بگیره میگه هر وقت دادن دادنمیگه چون من دو بار درخواست زدم رد شده نمیتو ...

عیب نداره چون پرداختی ندارن الان تایید نمیکنن ولی شما برو بانک مرکزی شعبه اصلی تا ۳ سال وقت داری وامتو بگیری تاییدت میکنن