2777
2789

بچه ها من با پسره سر یه موضوعی دعوامون شد و خب تموم کردیم

بار آخر یبار پیام داد خودش ک دوباره دعوامون شد گفت اصلا اشتباه کردم پیام دادم بهت و حالتو پرسیدم و همه چی تموم شده دیگه هیچی بینمون نمونده و اینا

بعد ما توی تلگرام سین بازدیدمون فقط برای هم دیگه باز بود

من در نیاوردم و آنفالو ریموش نکردم چون این میگفت دنبال بهونه ای ک کات کنی و نمیخواستم فکر کنه دختر خرابی هستم و همزمان با این رفتم با یه پسر دیگه

بخاطر همین سین بازدیدمو براش نبستم و گذاشتم بمونه و خودش آنفالو ریمو کنه چون جوری ک آخرین بار دعوامون شده بود میدونستم این کارو میکنه و خیلی لجبازه ولی از کانالش لفت دادم پیج پی ویشم آنفالو ریمو کردم خودم

اون دیر تر از من به تلگرام وصل شد و تازه چند روزه وصل شده

سین بازدیدشو برام نبست و باز گذاشته و آنفالو ریمومم نکرده

با شخصیت لجبازی ک ازش میشناختم و جوری ک دعوامون شد میدونم باید این کارو میکرد چون توی دعوا بهش گفتم بذار محترمانه تموم بشه و برگشت گفت دیگه اصلا چیزی نمونده ک بخواد تموم بشه یا نشه

به نظرتون چی تو سرشه؟

من صرفا خواستم بهش فهمونم ک با کسی دیگه نبودم و سر این کات نکردم و آنلاین نمیشم زیاد ک بخوام با کسی لاس بزنم همین

خدای ماهم بزرگه دوستم،صبر داشته باش❤️✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان