2777
2789
عنوان

چقدر حسودین نسبت ب معلما

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 98 پست
خدایی دیگه ۱۴ تومن چه حسودی داره؟من خودم ماما هستم.ولی بعضی معلما دیگه جالبه ،تصوراتشون از خودشون ما ...

اره همین درسته

تازه به قشر خانه دار توهین میکنه استارتر،

من خودم خانه دار نیستم که بگید داره حسودی میکنه یا فلان....

اما خب حقوق کارگری الان بیشتر از معلمی هست

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
خدایی دیگه ۱۴ تومن چه حسودی داره؟من خودم ماما هستم.ولی بعضی معلما دیگه جالبه ،تصوراتشون از خودشون ما ...

منظورم شما نیستی ولی کلی خانوم خانه دار دور و برمه که تا میفهمن یکی معلمی قبول شده تیکه پارش میکنن دقیقا بخاطر همون حقوق ۱۴تومن

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورم شما نیستی ولی کلی خانوم خانه دار دور و برمه که تا میفهمن یکی معلمی قبول شده تیکه پارش میکنن د ...

خب چرا حسودی میکنن دلیلش نمیفهمم...کارگری الان کم کم روزی ۱ میلیون هست...ماهی ۳۰ میلیون یه کارگر ساده...چرا به معلم به حقوق ۱۴ تومن حسودی میکنن اخه

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
خب چرا حسودی میکنن دلیلش نمیفهمم...کارگری الان کم کم روزی ۱ میلیون هست...ماهی ۳۰ میلیون یه کارگر ساد ...

چون اون کارگر مثل معلم پاره وقت کار نمیکنه که کلی جون میکنه

شغل معلم پاره وقته و شاید الان بیان بگن کلی سختی داره ولی تنها سختیش یکی دو ساعت صحبت کردنه

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

ولی اگه بفهمن فلانی دکتره اونموقع دیگه نمیشه اتیششون و خوابوندپس بحث معلمی نیست فقط

بله ولی خب دکترا شغلشون خیلی سخت تره

به هرحال اینجا همه به هم دیگه میپرن

اره همین درستهتازه به قشر خانه دار توهین میکنه استارتر،من خودم خانه دار نیستم که بگید داره حسودی میک ...

طرف اومده میگه حیفه دانشجو معلما که با معلم ازدواج کنن حقشون دکتره.

والا اینجا رزیدنتای ما هم انقد اعتماد به نفس ندارن!

طرف اومده میگه حیفه دانشجو معلما که با معلم ازدواج کنن حقشون دکتره.والا اینجا رزیدنتای ما هم انقد اع ...

اره دقیقا

بله ولی خب دکترا شغلشون خیلی سخت تره به هرحال اینجا همه به هم دیگه میپرن

اونا ب سختیش کار ندارن

فکر میکنن چرا باید فلانی موفق باشه ما نباشیم

استارتر امروز بیشتر از دفاع ، خراب کرد شغل معلمی رو

با اینکه خودم معلم بودم ، الان انگار توهین شد بهم

💕🌸☘️🌹

والا من با ماهی ۳۵ تومن حقوق از یک مرکز درمانی فقط،چرا نباید چشم دیدن معلم رو داشته باشم؟

۳۵؟واسه جمع کردن عن و گوه تو زایشگاه لابد؟نکنه فکر می کنی متخصص زنانی؟

طرف اومده میگه حیفه دانشجو معلما که با معلم ازدواج کنن حقشون دکتره.والا اینجا رزیدنتای ما هم انقد اع ...

عزیز منظورش حقوق بود خب حقوق معلمی کفاف گوشت و مرغو نمیده و اینکه یکی ادعاش زیاده و بلند پروازه چرا بقیه رو میسوزونه؟

نه عزیزم اون گف معلم مرد ب درد نمیخوره میتونن با بهترش باشن