2777
2789
عنوان

چقدر حسودین نسبت ب معلما

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 98 پست
اونا ب سختیش کار ندارنفکر میکنن چرا باید فلانی موفق باشه ما نباشیماستارتر امروز بیشتر از دفاع ، خراب ...

اتفاقا بیشترین انتقادا به راحت بودن شغل معلمیه اینکه میگن معلما کارشون کمه و راحتن

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

۳۵؟واسه جمع کردن عن و گوه تو زایشگاه لابد؟نکنه فکر می کنی متخصص زنانی؟

عن و گوه جمع میکنیم؟🤣🤣🤣اینم از معلما.

نه متخصص نیستم.ولی متخصص زنان مریضشو ۰ تا ۱۰۰ میسپره دست من و میره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا ب سختیش کار ندارنفکر میکنن چرا باید فلانی موفق باشه ما نباشیماستارتر امروز بیشتر از دفاع ، خراب ...

کجاشو خراب کردم؟همه گفتن معلمو هیچی نمیگیره جز معلم و نظامی منم گفتم نگران نباشن معلم خواهان زیاد داره ب کوری چشم حسودا

فک کنم اسی آرزو داره معلم باشه و تو خیالش معلم هست و اینجا داره از معلم ها دفاع میکنع😐😂😂ولی با این شعورش فک کنم باید آرزو به گور ببره

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
در کل ریدم تو خواستگاری که به خاطر موقعیت دختر بیاد جلو

😂😂😂😂هزاران لایک

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
کجاشو خراب کردم؟همه گفتن معلمو هیچی نمیگیره جز معلم و نظامی منم گفتم نگران نباشن معلم خواهان زیاد دا ...

متنفر شدم از اسم کاربریت بااین توهینایی که کردی مخصوصا به اون خانوم ماما

به خودت بیا ، تو حسود تری

💕🌸☘️🌹

کجاشو خراب کردم؟همه گفتن معلمو هیچی نمیگیره جز معلم و نظامی منم گفتم نگران نباشن معلم خواهان زیاد دا ...

عزیزم به خاطر همون دو قرونی هست که میگی و اینکه چی بهتر از اینکه طرف جایی باشه مرد نباشه کار هم بکنه پول هم بیاره تو خونه کار خونه هم بکنه . از توهینتون ب بقیه اقشار هم مشخصه شخصیتتون

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

تو حتی ارزوشم نمیتونی داشته باشی

من ماهی ۱۵۰ میلیون کم کم درآمد دارم

حقوق معلمی که کمتر یه کارگری هست میخام چیکار؟؟

بابای من معلم بود من کیف میکردم از سطح سوادش

کلا کتاب دستش بود

معلمای الان فقط پز شوهر میدن

ب جای ای حرفا بیا برو دوتا کتاب بخون تبلیغ کتاب کن

شوهر تو هر قشری گیر میاد گوره پدر شوهر

من خودم دکترا دارم شوهرم دکترا داره

دوستم معلمه شوهرش نظامیه

ی دوستم خانه دار شوهرش شرکت نفتی

شوهره هیچ ربطی به معلم بودن نبودن نداره