2777
2789
عنوان

بنظرتون این رابطه رابطه خوبیه

420 بازدید | 62 پست

من ۱ سال و ۳ ماهه ک تویه رابطه ایم پارتنرم خیلی دوسم داره بیش از حد هرچی بشه برام میخره ، هر روز برام غذا سفارش میده به درد و دلام گوش میکنه تلاش میکنه تا من تو راحتی باشم با کارای مختلف میخواد خوشحالم کنه توی این ی سال خورده ای نشده تاحالا حتی صداشو رو من بلند کنه هر روز بیشتر از قبل قربون صدقم میره هر بحث یا اتفاقی بینمون پیش بیاد سریع میاد منت کشی و کلی چیزی میخره و معذرت خواهی میکنه ازم ، حتی دوس داره خودشو نزدیک کنه به شخصیتی ک دوس دارم ، مثلا من از ادم هایی ک کتاب میخونن خیلی خوشم میاد ، ایشون از وقتی این و گفتم ۵ تا کتاب سفارش داده و داره میخونه ،

کلا تو این ۱ سال رابطه اب تو دل من تکون نخورده و رفتارش ن تغیری کرده حتی از ماه ۵ به بعد بهتر هم شده ،

بنظرتون مشکوک نیستش ؟

تنها مشکلی ک من باهاش دارم اینه ک چن سال از درسش مونده و برای شغلش حتما باید درسشو تموم کنه، بنظرتون ارزش داره ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا یه نفرم خوب شد شما بهش شک کنید 😑اگه اینطوری که گفتی باشه فرشتس نه پارتنر 🥲😂

ممکنه هدفی داشته باشه؟ تو این دوره زمونه به هیچکس اعتماد نمیشه کرد انقد همه بد شدن😂

حالا یه نفرم خوب شد شما بهش شک کنید 😑اگه اینطوری که گفتی باشه فرشتس نه پارتنر 🥲😂

وای دقیقا 😂😂

پارتنر بقیه vs پارتنر من 💔😐😂

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

حالا یه پسر گل و عاقل و عاشق پیدا شده شما باز بهش مشکوک شید

عزیزم تبریک میگم بهت جز یکی از معدود آدم هایی هستی که تونستی وارد یک رابطه درست با یک عادم متعهد با روان سالم بشید البته که صد در صد خودت هم این خصوصیات رو داری که همچین آدمی اومده توی زندگیت

عشقتون مانا باشه

سعی کن از کارایی که برات میکنه برای بقیه تعریف نکنی💞

اینجوری ک تو گفتی والا فک کنم عاشق شدم

😂😂

اخه میدونی یه مشکلی هست همش میخواد خودشو با سلیقه من وفق بده مثلا میگم اونجوری دوس دارم فرداش میبیتم اون لباس و موشیده یا اون مدل مو رو زده خیلی عجیبههه