2777
2789

توی جمعی منو دید دلباخته من شده بدجورر..

بهش صدبار گفتم که اصلا شرایطش رو ندارم قراره از پارتنرم جدا بشم ( الانم جدا شده ام مادرش اذیت میکنه نمیزاره ازدواج کنیم) فقط موندم از پادگان بیاد مرخصی...چون میگه میخام برای آخرین بار ببینمت و این مزخرفات و میخوام جبران کنم و اینا...دیگ هیچ حسی ندارم بهش...

این پسر جدیده هم مهربونه خوبه،، قیافش بامزه اس، همسن خودمه..خسیس نیس و خیلی ابراز کلامی داره..

پدر مادر نداره ولی باعرض اس توی این سن خونه و مغازه داره زحمت کشه..

ولی من از نظر روحی خیلی خسته ام جلوی حرفای رمانتیک کلا حرفی ندارم بزنم..

قیافش و اخلاقش به دلم نشسته راستش ولی آمادگی شروع رابطه جدید رو ندارم..

نمیدونم چه کنم...بهش بگم آروم آروم پیش بریم؟؟!

گهی گریان،گهی خندان، گهی چون ابر سرگردان ،‏گهی عاقل‌تر از عاقل، گهی نادان‌تر از نادان🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شرایطشو داری اره اگه نه بهش بگو یه مدت صبر کنه اگه دوستت داشته باشه هرچقدر بخوای صبر میکنه بعد که به خودت اومدی اونموقع فکراتو بکن بعد نظر نهاییتو بهش بگو

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم اون طفلک رو خیلی منطقی باهاش صبحت بکن از شرایط خودت بگو و بعدش کامل قطع ارتباط بکن،حتی اگر قانع و راضی نشد

اینطوری به خودت هم فرصت میدی ،حداقل یه چند وقت تنها باش بعد وارد رابطه شو دوست عزیز!

هرچند این موارد رو با کمال احترام برای ازدواج نمیشه بهشون فکر کرد

🦋✨

وقتی رسما از اون جدا نشدی هیچچچچچچچچچچ کاری نکن و اشنایی ای نداشته باش اول بزار همه چی تموم شه بعد!

دیگ ب اون امیدی ندارم...میگ میخوام بیام جبران کنم.. ولی اگ میخواست توی این یکسال میکرددد

گهی گریان،گهی خندان، گهی چون ابر سرگردان ،‏گهی عاقل‌تر از عاقل، گهی نادان‌تر از نادان🌱

اگه شرایطشو داری اره اگه نه بهش بگو یه مدت صبر کنه اگه دوستت داشته باشه هرچقدر بخوای صبر میکنه بعد ک ...

ببین ازش خوشم اومده..ولی توی ابراز علاقه و جواب محبت هاش نمیدونم چکار کنم...خیلی بی احساس شدم

شما واقعا روانشناسی ؟ ببخشید گلم من قصد توهین یا دخالت ندارم اما چطور روانشناسی هستی ک نمیتونی خودت هندل کنی ؟ تو از یک رابطه وحشتناک منجلاب وابستگی عشق بچگی کلکل هر اتفاقی ک در گذشته افتاده میخوای رها بشی چطور راحت سریع بدون اینک به خودت جسمت مخصوصا روحت استراحت بدی سریع به یکی بله میگی . اشتباه داری اولا با کسی کوچک تر از خودت ک ثبات اخلاقی نداره وارد رابطه شدی عرضه نداره خودش جمع کنه چطور راحت برات این حجم از بی عقلی؟ بازم ببخشید طرف عرضه نداره مادرش راضی کنه اینم میدونی بی عرضه ولی یک نوع مرض ک کشش داری بهش حتی اگر اون نمیخوای کرم هست دیگ باید بری بینیش ک چی ؟؟؟؟ چیو جبران کنه ؟ میخوام صد سال سیاه نکنه . حرفام ادامه داره بگم ؟؟؟

با خودته چی میخای بد اون پسره هم میخاد برت گردون ه احتمالا میگه بزار برگردم

گفته بزار من بیام... گفته اگ بری پیش این پسره.. میام میرم پیشش

شما واقعا روانشناسی ؟ ببخشید گلم من قصد توهین یا دخالت ندارم اما چطور روانشناسی هستی ک نمیتونی خودت ...

حرفات رو قبول دارم عزیز.. جرئت نداره جلوی مادرش وایسته و اگ کاری میخواست بکنه توی این یکسال میکرد... از یکطرف واقعا من نیاز به استراحت دارم هم روحی هم جسمی به این پسره میگم ک تایم و زمان بده

گفته بزار من بیام... گفته اگ بری پیش این پسره.. میام میرم پیشش

ماشاالله پس کار خوبی کردی ولش کردی قبل اینکه بره اگه میخای با پسر جدیده باشی برو رک همه چیو بهش بگو که قبلا رل داشتی بخاطر مشکلاتی که پیش اومد ولش کردی حتی اینم بگو که تورو تهدید میکنه که میاد رازتو به پسره میگه من جات باشم اون پسره رو همین الا بلاک میکنم چند تا فوشم واسش میفرستم نزار کسی تهدیدت کنه