2777
2789
عنوان

این پسره بدجور عاشقم شده چکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 17 پست
ماشاالله پس کار خوبی کردی ولش کردی قبل اینکه بره اگه میخای با پسر جدیده باشی برو رک همه چیو بهش بگو ...

میدونه از همون اول گفتم... اون پارتنرم شبیه مردای لر هست خیلی غیرتیه، وقتی میگه میام میرم پیشش، یعنی میدونم دردسر درس میکنه.. ولی من خسته ام ازش.. نه میتونه جلوی مادرش وایسته نه میخاد منو از دست بده.. خدا و خرمارو باهم میخاد

گهی گریان،گهی خندان، گهی چون ابر سرگردان ،‏گهی عاقل‌تر از عاقل، گهی نادان‌تر از نادان🌱

بگو من چه پیامی بدم ب پسره خیلی خستم مغزم کار نمیکنه

اولا اینک بهش بگو به زمان احتیاج دارم چون جسم روحم خستس نه میتونم حرف بزنم نه اونا انرژی خوبی به تو منتقل کنم باید خودت پیدا کنی خانم بگو میگه نمیگی دوسم داری پس اگر واقعا دوسم داری بهم زمان بده ک با حال خوب وارد رایطه بشم به اون پسره خل چل هم بگو نه میام سر قرار نه هر غلطی خواستی بکن یکم بهتر کرم درونت کنترل کنی نری منم مثل تو بودم اینقدر از طرف زده شدم ک اشکش هم در اومد واسم مهم نبود چون بدتر شما بلا سرم آورد ولی جلو خودم گرفتم پس اینک بری سر قرار باور کن نه تنها حالت خوب نمیشه بدتر میشی یک بار شجاع باش ضعیف نباش . یک بار جلو این لکه ننگ بگیر . پسری ک فقط ادعا داره به درد اشغالی میخوره پسری ک نتونه بهت حس امنیت حس خوب حال خوب حرمت احترام به عنوان یک زن بهت نده چه در اجتماع چه در جایگاه خانواده به درد نمیخوره . راجب دومی ک ادعا داره معلوم نیست واقعی چون همه وقتی میبین طرف حالش بده سریع از آب گل آلود ماهی میگیرند عزیزم بشدت ساده شما از هر دو فعلا بگذر شوهر زیاده اما بزار زخم روحت خوب بشه بعدا مطمئن باش دومی اگر قسمت تو میمونه پس راحت از هر دو بگذر چون روحت مهم تر به خودت بیا زن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونه از همون اول گفتم... اون پارتنرم شبیه مردای لر هست خیلی غیرتیه، وقتی میگه میام میرم پیشش، یعنی ...

نظرمو گفتم با خودته رو راست باش با خودت

ای کاش ما پسرام انقد خاطر خواه داشتیم😂😂