2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مونده کی باشه بعضی ها اصلا برام اهمیت نداره هیچ خندمم میاد و مونده چه حرفی باشه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

تو دانشگاه گفتن به گوشم رسید

منم گفتم قرار نیست همه از من خوششون بیاد و به مدت با این حرفا سرزبونا میفتم بعدش فراموش میکنن و میرن رو غیبت پشت سر یه بدبخت دیگه

حقیقتا اصلا برام مهم نیست این چرت و پرتا مگر با آبروم بازی کنه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

میرم میگم فلانی شما اینو راحع به من گفتین

یا میترسه وانکار میکنه ومن میگم میدونستم شما نگفتی،این حرف فقط از دهن یه ادم بیشعور وبیشخصیت میاد

اگرم انکار نکرد که سرورانی که تشریف اوردن

با زبون نباید چیزی رو ثابت کنی با رفتارت نشون بده حرفاش اشتباهه

رفتار من همیشه بهترین روش اثبات کرده

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

من یه عمه دارم یه روز تعریفم میکنه یه روز کوچکترین چیز رو بهونه میکنه به همه بدمو میگه 4 روز بعد در حقش خوبی میکنم با تعریفم میکنه یه بار بدم رو به مستاجرمون گفته بود اونم اومد به من گفت

منم گفتم خوب کرده گفته به توچه حرف میبری میاری

بعضی ها دوست دارن بین جمع عزیز باشن باید زبون این ادما رو برید با اون یه جور حرف میزنه با من یه جور

کسی که حرف یکی رو برا شما میاره حتما مال شمارم به کس دیگه میبره

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
مونده کی باشه بعضی ها اصلا برام اهمیت نداره هیچ خندمم میاد و مونده چه حرفی باشه

اونی گفت که عزیز من بود

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊