2777
2789

شرایط من خیلی خاصه امضام گفتم انقباض دارم انگار.تازه بستری شدم دیگه نمیتونم بازم بستری بشم کسی رو ندارم دختر بزرگم رو نگه داره. دعا کنید زایمان زودرس نکنم😭 شما ها دلتون از همه پاک تره

دعا کنید به نیت من که اسمم سعیده هست زایمان زودرس نکنم هر دعایی که به دلتون میفته

نمیخوام زود زایمان کنم خیلی زوده😭😭😭

الهی همین ور دعاتون تمام شد اونور خودتون حاجت روا بشید🤲

خیلی استرس دارم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید....باردارم رفتم سونو گفتن بند ناف دور گردنشه از استرس دارم نابود میشم میتدسم خفه بشه یا خون به مغزش نرسه مثل دخترم بشه زبونم لال😭یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذاردبلکه دست از سر آزردن ما برداردچه خطایی مگر از جانب ما سر زد کهدائما درد و بلا بر سر ما می بارد ؟جای ما کوه اگر بود ، فرو می پاشیدآه ... درباره ی ما درد چه می پندارد ؟!شده یک دلخوشی ساده بخواهیم و فلکداغ یک خنده به روی دلمان نگذارد؟!بس که رنجیده شد از خاطرش ایمانش رفتآنکه میخواست خودش را به خدا بسپارد ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات حمد میخونم❤️🩹

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

مگه قراره زایمان زودرس کنی چند ماهه داری این تاپیکو میزنی چرا انقد انرژی منفی به خودت

سابقه زایمان زودرس دارم الانم مسمومیت بارداری و انقباض دارم

فکر کنم طبیعی باشه ترسم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید....باردارم رفتم سونو گفتن بند ناف دور گردنشه از استرس دارم نابود میشم میتدسم خفه بشه یا خون به مغزش نرسه مثل دخترم بشه زبونم لال😭یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذاردبلکه دست از سر آزردن ما برداردچه خطایی مگر از جانب ما سر زد کهدائما درد و بلا بر سر ما می بارد ؟جای ما کوه اگر بود ، فرو می پاشیدآه ... درباره ی ما درد چه می پندارد ؟!شده یک دلخوشی ساده بخواهیم و فلکداغ یک خنده به روی دلمان نگذارد؟!بس که رنجیده شد از خاطرش ایمانش رفتآنکه میخواست خودش را به خدا بسپارد ...

سعیده مگه امپول نمیزنی عزیزم

نمیدونم عزیزم دکتر نداده شاید بخاطر فشارم باشه که خیلی بالا میره

۱۸ میشه ۱۶ میشه

نمیدونم عزیزم دکتر نداده شاید بخاطر فشارم باشه که خیلی بالا میره۱۸ میشه ۱۶ میشه

منم فشارم خیلی بالاس منم عین خودتم بچه اولم زودرس زایمان کردم ولی از دومی امپول زدم حتما رفتی دکتر ازش بپرس چند هفته ای فداتشم فک کنم از ۲۴هفته ب بعد میتونی بزنی ینی تا ۱هفته خیالت رااااحته ک زایمان نمیکنی درکت میکنم خدا ب دلت ارامش بده منم همینقدر ک ۱هفته میشد تا میرفتم امپول میزدم از استرس میمردم امپوله رو ک میزدم ۱هفته خیالم راحت بود