2777
2789
عنوان

چطور مهاجرت کنم

103 بازدید | 14 پست

با سلام دوستان چطور میشه مهاجرت تحصیلی کرد یا اپلای گرفت مراحلش چیه بعد کشورای مد نظرم کانادا امریکاس بعد اینکه وکیل مهاجرتی یا اپلای مستر خوب میشناسید؟ که بتونه تو کل روند راهنمایی کنه و دفترشونم تهران باشه شناخته شده هم باشن

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امریکا بنظرم خیلی خارج از تصوره. اون زمان های قدیم یادمه هرکی نخبه بود میتونست بره. الان که خیلی سخت تر شده

برای کانادا اره میشه اقدام کنی. میتونی خودت اپلای کنی ایمیل بزنی نیازی نیست به وکیل مهاجرتی پول بدی. اول لیسانس بگیر ایلتس بگیر بعد بنظرم اقدام کن

آمریکا که نمی تونی اما کانادا فعلا میشه رفت

خب سوالم همینه چطوری

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

امریکا بنظرم خیلی خارج از تصوره. اون زمان های قدیم یادمه هرکی نخبه بود میتونست بره. الان که خیلی سخت ...

صادقانه بخوام بگم خیلی دیر میشه میخوام یطور بشه تو دوران لیسانس که هستم کارام تموم شه به محض اینکه مدرک گرفتم برم

سن ،تحصیلات ،و ... بهم بگو راهنمایی کنم

۱۹ سال

دانشجوی سال دوم ليسانس مهندسی کامپیوتر

زبانم یکم بده ولی سریع میتونم یاد بگیرم تو دو سال

آمریکا که فعلا کسی نمیتونه بره.

مقصدت رو با توجه به رشتت باید انتخاب کنی.

قبل از هر کاری باید شروع کنی زبان خوندن، نمرات دانشگاهت رو بالا نگه دار، و در نهایت رزومهت و مدارکت رو میفرستی دانشگاهای مختلف تا پذیرش بگیری

خب سوالم همینه چطوری

میری دانشگاه هارو پیدا میکنی

یه صفحه اکسل باز میکنی

دانشگاه و ددلاین و مدارک مورد نیازشون رو مینویسی

هرکدوم چه نمره زبانی میخواد

چه معدل و پورتفولیو و انگیزه نامه و.... میخواد

بعد براشون میفرستی

صادقانه بخوام بگم خیلی دیر میشه میخوام یطور بشه تو دوران لیسانس که هستم کارام تموم شه به محض اینکه م ...

منم دقیقا مثل تو فکرمیکردم. الان دانشجو هستم نزدیک دوسال دیگه دارم تا تموم شم. ولی دیدم اینجوری که میگی نمیشه. فقط میتونی الان زبانت رو تقویت کنی ولی برای هر اقدامی تا جایی که میدونم باید تمام مدارک رو بارگذاری کنی اول