2777
2789
عنوان

برادرم خیلی اذیتمون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 72 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۰ سالشهنه هنوز شاغل نیستم ولی قراره بشم ایشالا

خب تو از برادرت ايراد ميگيري از مستمري بابات خرج ميكنه و درامدي نداره

اونوقت خودت با بچه هم برگشتي دوساله همينه وضع

بهتره تا وقتي شرايط نداري سكوت كني و صد البته شاغل بشي حالا هرجا خرج بچه زياده ها

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
اشتباه اولت : بعد طلاق با یه بچه رفتی خونه مادر و برادرت. وقتی جدا بشید که توان خونه مستقل گرفتن داش ...

مامانم اونجوری نیس که نخواد پیشش بمونیم ولی برادرم مشخصه ناراضیه

حرفات درسته نتونستم درست مدیریت بکنم 😭اشتباه کردم

چرا از شوهرت طلاق گرفتي

ميتوني بچتو بدي و طول هفته بري سر كار بدبختو اوردي تو يه جو متشنج خب همون زير سايه پدر ميموند اونجاهم جو متشنج بود فرقش چيه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
بعد از طلاق نصف حقوق پدرت به شما میرسه برو جدا کن بزار مامانت بازم پشت پسرش باشه همون بهتره خرجشون ب ...

مامانم تقصیر نداره خودشم خیلی ناراضیه ، میگه جوابش رو نده تا بیشتر از این اذیتت نکنه ، چون خودشم جرئت نداره چیزی بهش بگه درسته قورت میده ادمو

همینجوری هم نصف بیشتر حقوقش رو خرج من و بچم میکنه،

ماه دیگه برادرم میخواد بره خارج از کشور ، ایشالا همونجا موندگار بشه یه زندگی خوب برا خودش درست کنه چون دیگه نمیشه اینجوری ادامه داد😭🥲

مادرتم حق داره با یه حقوق بازنشستگی ساده سختشه بیاد خرج شما و بچتو بده باید اول مستقل میشدی بعد طلاق ...

اره واقعا واقعا واقعا اشتباه کردم 😭بدون فکر کار انجام دادم

چرا از شوهرت طلاق گرفتي ميتوني بچتو بدي و طول هفته بري سر كار بدبختو اوردي تو يه جو متشنج خب همون زي ...

شوهرم خیلی خیلی آروم بود ، از نظر مالی هم هیچ مشکلی نبود ، مشکل ما سر یه مسائل دیگه بود

ای کاش همونجا مونده بودم

شوهرم خیلی خیلی آروم بود ، از نظر مالی هم هیچ مشکلی نبود ، مشکل ما سر یه مسائل دیگه بود ای کاش همونج ...

ميدوني اينجا زود نسخه طلاق ميپيچن ناراحت ميشم

راهي نداره لاقل برگردي

برا بچت بدتر كردي كه

وقتي پاي بچس ادم خيلييييي بايد صبوري كنه

منم مادرم ميفهممت

متاسفانه اشتباه كردي

با بچه بدون شغل بدون پول برگشتي

مامانم تقصیر نداره خودشم خیلی ناراضیه ، میگه جوابش رو نده تا بیشتر از این اذیتت نکنه ، چون خودشم جرئ ...

به نظرت برادرت حق نداره ناراحت بشه؟؟؟

شما برگشتي بدون كمك خرج تازه با بچه

شرايط مالي سخته ها

به اونم حق بديد

لطفا زودتر شاغل شو شده هر كاري

خب تو از برادرت ايراد ميگيري از مستمري بابات خرج ميكنه و درامدي نداره اونوقت خودت با بچه هم برگشتي د ...

درست میگی،ولی شوهرم همه برنامهریزی منو بهم زد ، امیدم به مهریم بود ، یا نفقه ای که به بچه باید بده، میگفتم تا درسم تموم بشه برم سرکار با مهریه و نفقه میگذرونم ،چون شوهرم ثروتمنده فکر نمیکردم بخواد هزار تومنم به بچش خرجی نده

خیلی بد اوردم

با پول مهریه یه خونه بگیر مابقی رو بذار بانک بهتون ماهانه مول پس بده

حتما حتما برید سر کار

پسر جون پول اون دیتی که میخوای دنگی دنگی حساب کنی با دوست دخترت پول یه دونه از لوازم آرایشاشم نیست.

به نظرت برادرت حق نداره ناراحت بشه؟؟؟ شما برگشتي بدون كمك خرج تازه با بچه شرايط مالي سخته ها به اونم ...

شاید 🥲

اینم بگم بچه منم بچه آرومی نیس اصلا خیلی شر و شیطونه و ارامش خونه رو بهم زده