2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمو نتونستم و نخواستم از خانوادش دور کنم. تقریبا هر روز میره.ولی خودم خونه هیییچکدوم از برادر شوهرا و خ اهر شوهرا نمیرم و نرفتم.

خونه مادر شوهرمم سالی یک بار میرم عیدو تبریک میگم..البته مادرشوهرمم از زمان عقد اصلا نه خونه مادرم میومد حتی عید دیدنی نمیومدن ، و به بهانه پادرد بعد عروسی یبارم خونه من نیومد.حتی وقتی خونمون آسانسور داشت...

اونوقت خونه دختر خودش طبقه سومه بدون اسانسور ، کلی پله رو میره بالا 😏

چه نقشه ای؟؟؟شوهرت تو نقشه ات نبود؟؟؟

معلومه که شوهرم تو نقشه ام نبود. هی میزفتم شوهرم میگفت میرم بیرون یک ساعت بعد میام منم پا میشدم کمک مادرشوهر کنم هرچی از دهنش می اومد میگفت تونستم یک بار جواب بدم ولی بعدش مادرش شوهرمو پر کرد اومد کتک زدن. هی فوش هی توهین به شوهرم میگفتم باورش نمیشد آخه مادرش جلو شوهرم با من فرشته میشد آخرش ی بار رفتم گفت بیا غذا بپز گفتم چشم مامان گلم بعدش ی چیزیو برداشتم از تو خونش و تو خونش قایم کردم فرداش زنگ زد دزدی گفتن دزد جد و آبادت هست و اینطوری شد که راحت شدم 😨میدونم کارم بد بود ولی تنها راه سلامت روانم این بود وگرنه دیوانه میشدم چون سگهذم هیچوقت باور نمیکرد مادرش ی اشغال عقده ای

شوهرمو نتونستم و نخواستم از خانوادش دور کنم. تقریبا هر روز میره.ولی خودم خونه هیییچکدوم از برادر شو ...

اونا نمیان؟

نمیگن چرا نمایی؟

شوهرت به زور نمیبردت؟؟؟

😘Thanks GOD 
اگ شوهرت سمت مادرش باشه چی

اشتباهت همینه الان وسط بده فقط شمایی چرا چون میگی قطع ارتباط کنم یک حد وسط نگه دار بعد به خانوادت باید کمک کنه شوهرت جذب خودشون بشه احترام بذارن کم کم تفاوت را شوهرت ببینه و رفت وامدش کم بشه البته من باقطع ارتباط مخالفم رفت وامد معمولی بدت میاد ماهی یکبار برو شوهرت تنهابره عید به عیددعوتشون کن

هرچی تو بگی بدن بالاخره خانوادشه ازشون دل نمیکنه و تازه از چشم میفتی

چون دل شوهرت برای خانواده ش تنگ میشه. خانواده ینفر رو ازش بگیری انگار هویتش رو ازش گرفتی

نه خب مثلا سالی یبار بری و بیایی ، حالا شوهر هر وقت خاست بره

😘Thanks GOD