2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ولی حرمت نگه میدارم این ازارم میده نمیتونم هم ب کسی بگم این رفتارش رو

یک بار تو جمع که خواهر شوهر و شوهرت هست بگو عزیزم چند بار زنگ زدم گفتم شمارمو میبینی زنگ میزنی،یا بگو تبریک گفتم آنلاین بودی جواب ندادی

یک بار تو جمع که خواهر شوهر و شوهرت هست بگو عزیزم چند بار زنگ زدم گفتم شمارمو میبینی زنگ میزنی،یا بگ ...

وقیح تر از این حرفاس

فکر کن پریودم عقب افتاده بود برگشته گفته بود نتونسته جلوی خودش رو بگیره 😐

بخدا راست میگم دو روز پیش زنگ زد اومد خونم کلا 30دقیقه نشست چایی و شیرینی خورد طلاهایی که همون روز خ ...

اگر شوهرت آدم خوبیه بچسب بهش . هیچ وقت هم نزاری اینا رو بفهمه. ایشالا خدا به خودت بده خواهر. اول سلامتی واسه همتون

رویا پردازان نجات دهنده دنیا هستند :)
اگر شوهرت آدم خوبیه بچسب بهش . هیچ وقت هم نزاری اینا رو بفهمه. ایشالا خدا به خودت بده خواهر. اول سلا ...

مادرم آنقدر که به شوهرامون گفته که نگو ،بهش میگیم نکو تو که سند زدی دیگه چرا آبروی مارو میبری ،میکه باید بگم چشمش به مال پسرم نباشه

مامانم به خانواده بابام گفت بخدا اگه بیان خونمون خودمو میکشم اونا هم ترسیدن چون میدونستن این کار رو ...

طفلک بابات

بعضی مردا واقعن عمرشون رو با غم میگذرونن. خب خونوادشه شاید بخواد ببینتشون

شوهر خاله منم بعد نزدیک سی سال زندگی مشترک جدا شدن چون خالم با خونوادش قطع رابطه بود. حالا مقصر خونواده شوهره بودن چون خیلی بدجنس بودن اما تهش زندگی خاله من خراب شد با چارتا بچه

من معتقدم به هیچ قیمتی نباید قطع ارتباط کرد، نمی ارزه

من مجردم

عزیزم من بهت قول تضمینی میدم زندگی با قطع ارتباط طلاق میگیرن، مهم نیست مقصری یا نه، چون میخوای قطع ارتباط کنی

خاله منم همین فکرو میکرد. خونواده شوهرش واقعن بد بودن اونم باهاشون قطع ارتباط کرد. مادربزرگم همیشه میگفت با زنی که به شوهرت شیر داده قطع رابطه نکن چون آدمیزاد یه جایی برمیگرده طرف جایی که ازش شیر خورده و پا به عرصه گذاشته، خاله م گوش نکرد چون خونواده شوهرش خیلی بهشون بدی کرده بودن.

بعد بیست سال فهمید شوهرش (که خاله م اصلن بخاطر اون با خونوادش قطع رابطه کرد، با پسرشون بد بودن)

خاله م فهمید شوهرش چند ساله با خونواده ش در ارتباطه و اوتام کمکش کردن زن دوم گرفته و یه بچه هم از زن دومش داره.

خلاصه خالم طلاق گرفت با چارتا بچه

این یکیشه، ده ها مورد دیدم قطع رابطه کردن تهش در هر صورت یا طلاقه یا خیانت مرد، تو بگو بیست سال بعد حتی.

اگه میخوای میانسالی و پیری در آرامش باشی اینکارو نکن