2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا بعضی زنها کلاش هستن و اعتمادی بهشون نیست

این الان چون میخواد برگرده مهریه رو اجرا گذاشته میگه عقدم کن تا ببخشم ولی مرده میگه نه خونه میخوام نه ماشین مهریه هم میدم دیگه تو رو نمیخوام

پیش همسرت بد نگو خودت آروم کار کن ،زنگ زد جواب نده،شوهرت پرسید بگو حموم بودم تو خیابون بودم گفت تبری ...

نمیخوام دروغ بگم به همسرم

میدونم همش مقصر همسرم هست اگه کاری میکرد که خواهرش متوجه شه الویت زندگیش همسرش هست جرات نداشت این طوری جسارت کنه

اینم تازه مادرش بهش گفته بوده. 😅

مادرش هم عافله مادر من رفت خواستگاری گفت یدونه پسر دارم همه چیزم مال اونه دخترام هم که مال مردم هستن برن از پدر شوهر ارث بگیرن ،زن داداشم الان فقط مونده کلیه و کبد پدر و مادرمو بفروشه که البته حقشونه

نمیگه زنگ بزن ببین الان ارامش ندارم که خواهرش این طوری بهم بی احترامی کرده و بی جوابش گزاشتم

من هم حاظر جواب نیستم چند ماه بعد میفهمم کاش اون موقع اینو میگفتم یا این کارو میکردم

من هم حاظر جواب نیستم چند ماه بعد میفهمم کاش اون موقع اینو میگفتم یا این کارو میکردم

من نمیخوام بی احترامی کنم

همه درد و مشکلم این هست وگرنه به شدت حاظر جواب هستم و میتونم در جا جوابی بدم ک طرف هیچی نتونه بگه

یا خدا 😂😂

بخدا راست میگم دو روز پیش زنگ زد اومد خونم کلا 30دقیقه نشست چایی و شیرینی خورد طلاهایی که همون روز خریده بود یک میلیاردو نیم نشون داد و رفت یکی از ملکهای بابام فروختن با برادرم نصف کردن حالا انگار من حسودی میکنم چه فرقی برای من داره زمین باشه مال شماست طلا هم باشه مال شماست به من که نمیدن که به فکر طلای عروس ناراحت بشم