2777
2789

همه بچه ها جمع بشن یه پولی در ماه کنار گذاشته بشه و براش پرستار بگیرین، هم اون بنده خدا آواره این خونه اون خونه نشه و بی حرمت و هم همگی باهم سهیم باشن و شما هم اگر خواستین و چون نزدیک هستین میتونین هر ماه چند بار سر بزنین بهش که اینم میشه لطف شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دوستای من بنده خدا اینجوری شد تازه سالمم بود ولی سن بالا مجرد بود بعد از فوت پدر مادرش خونه رو فروختن سهمش ناچیز بود حقوق پدر هم نداشت نتونست مستقل بشه هر هفته خونه یکی از خواهر برادرا بود خیلی عذاب میکشید کلفت همه شده بود صد تا حرف و تیکه هم میشنیدآخرش زنداداشش یه پیرمرد زن مرده با چند تا بچه رو آورد خواستگاریش دادش رفت خیلی غصه میخورد ولی الان راضیه میگه راحت شدم شوهرم پیره ولی آدم خوبیه تو خونه خودم بی منت زندگی میکنم

اوووه خواهر من تا اونموقع خدا کریمهولی خوب از الان حواس ات باشه کسی حرفش رو انداخت و همچین چیزی گفت ...

راستش بخوای حوصله تقسیم هم ندارم نهایت ماهی چند روز کوتاه

اونایی که شهر غریبن حاضر نمیشن کمک بدن، مطمئنم. موقع فوت پدر شوهرمم کسی نبود جز ماها کنارش بودیم، اونا نهایت سالی یک بار بیان برن خیلی دردسری ندارن

ولی مطمئنم بالاخره اگر همچین چیزی پیش بیاد جنگ اول به از صلح آخر راه ميندازم اگر بخوام از خود گذشتگی کنم آخرش میشه طلاق

آدم گاهی اوقات حوصله بچه خودش یا خواهر برادر خودشم نداره چه برسه یکی دیگه

یکی از دوستای من بنده خدا اینجوری شد تازه سالمم بود ولی سن بالا مجرد بود بعد از فوت پدر مادرش خونه ر ...

متاسفانه دقیقا همینه

پدر شوهرم باید بفکر دخترش باشه براش حساب جدا بذاره

آخه مگه آدم چقدر میتونه ترحم کنه به یکی

همه بچه ها جمع بشن یه پولی در ماه کنار گذاشته بشه و براش پرستار بگیرین، هم اون بنده خدا آواره این خو ...

این خیلی خوبه ولی کاش سهم الارث گیرش بیاد که بعید میدونم

زشته اینو به شوهرم بگم ولی پدرش باید همین الان برای دخترش سرمایه نگه داره خونه اینو اون آواره نشه بی حرمت میشه آخرش

همه بچه ها جمع بشن یه پولی در ماه کنار گذاشته بشه و براش پرستار بگیرین، هم اون بنده خدا آواره این خو ...

حرفتون خوبه ولی سهم الارث قابل توجه که بشه خونه خرید حتی مسکن مهر، فک نکنم مگر اینکه هر کس از سهمش جدا بده خواهرش