2777
2789
عنوان

خواهر شوهر وایییی

245 بازدید | 13 پست

برای بیشتر مشورت های زندگیش زنگ همسر من میزنع با خودم میگم چرا زنگ اون سه تا بردار بزرگترش نمیزنه

دخترش خیلییی به همسرم وابسته هست و همینطور همسرم

یا مثلاً برای خرید بعضی وسایل خونه من چون مسیرم دور بود همسرم خودش رفت خواهرش هم برد

تا الان یبار هم به من زنگ نزده خواهره من دوبار رنگ زدم رفته به همسرم گفته من دوست دارم با زنت صمیمی شم به ما زنگ نمیزنه

البته ما عقدیم مامانم میگه حتما خواهرش از شوهرت یک چیزی میکشه که خودش و دخترش بهش اینجوری چسبیدن وگرنه چرا به اون سه تا برادرش نمیچسبه

خب بعضی خواهر برادرا احساس صمیمیتشون نسبت به بقیه خواهر برادرا بیشتر.. اینا هیج ربطی به کشیدن و گرفتن چیزی نداره.. بعدم ایشون خواهرشوهر شماست و شمام عضو خانواده اونا.. این فاصله ازشون اشتباه باهم خوب باشید

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب

چرا میخواهی رابطشونو بهم بزنی

مگه تو داییتو دوست نداری

یا عمه هات باباتو دوست ندارن .

مردی که انقد محبت داره به خانوادش نمیتونه به تو بی محبت باشه .

هنوز زوده تا بهت عادت کنه

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

دوتا خواهرشوهر من دارم ۷ سال اینجوری بودن از وقتی بچه دار شدیم کمتر شده یعنی اونم مشغله فکری همسرم بیشتر شده کمتر باهاشون معاشرت میکنه وگرنه که تا خرید پیاز و سیب زمینی شوهر منو میکشوندن میبردن

وایییییییی از دست شما تازه عروسا

یعنی بعضی هاتون فتنه آخر زمونید

دوست دارید چون با شما ازدواج کرده دیگه خاله و دایی و برادر و خواهر و زندگی قبلش فراموش کنه به شما بچسبه

ول کن

بذار روابطش داشته باشه

آدم به غیر همسر به کسان دیگه هم نیاز داره

ببین من چندباری تاپیکاتو دیدم هنوز عقدی و خیلی داری ب خودت فشار میای

روابط بعد ازدواج و بچه داری خیلی خیلی کمرنگ میشن خیلی حرص میخوری نکنه پولای شوهرتو تموم کنن یا چیزی

هیچی خواهری بدی برادرش رو نمیخواد تا عقدین اروم باش عادی و طبیعی رفتار کن همه چی بعد ازدواج فرق میکنه وقتی بری تو خونه دیگ کسی جرئت نمیکنه نزدیک شوهرت بشه باور کن

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

وایییییییی از دست شما تازه عروسا یعنی بعضی هاتون فتنه آخر زمونید دوست دارید چون با شما ازدواج کرده د ...

هنوز عقده خیلی خودشو حرص میده ک بنظرم کار بچگانه ای هست

وایییییییی از دست شما تازه عروسا یعنی بعضی هاتون فتنه آخر زمونید دوست دارید چون با شما ازدواج کرده د ...

نه من فقط از رفتار همین خواهر شوهرم حس بدی میگیرم اما با بقیشون اوکی هستم

ببین من چندباری تاپیکاتو دیدم هنوز عقدی و خیلی داری ب خودت فشار میای روابط بعد ازدواج و بچه داری خیل ...

آخه وقتی الان همسرم میگه برای خرید وسایل عروسی خواهرم باشه یا برای انتخاب وسایل خونه بود خب چشکلی بعد عروسی تغییر پیدا میکنه من فقط از دخالت این زن داخل زندگیمون میترسم

آخه وقتی الان همسرم میگه برای خرید وسایل عروسی خواهرم باشه یا برای انتخاب وسایل خونه بود خب چشکلی بع ...

با سیاست شوهرتو سمتت بکشون

قهر یا عصبانی نشو حساسیت نشون نده ک فک نکنه خواهرشو دوس نداری با سیاست پیش برو زیرک باش

آخه وقتی الان همسرم میگه برای خرید وسایل عروسی خواهرم باشه یا برای انتخاب وسایل خونه بود خب چشکلی بع ...

بزار بره مانع نشو ولی خودت انتخاب کن مثلا خودش ی چیزی انتخاب کرد بگو عه دلممیخواست ی رنگ دیگ بردارم یا ی مارک دیگه انتخاب کرده بود نظرت چیه بریم وسیله رو چک کنیم طرف صحبتت شوهرت باشه دیگ خودش کم کم دست میاد سیاست داشته باش گفت میاد خرید بگو خوش اومده ولی با سیاست خودت وسایلو انتخاب کن