2777
2789
فامیلمونم همینو میگفت من تعجب کردم

آخه اگر دکترا رو بگیرین مجوز آزمایشگاه بهتون میدن میتونین تاسیس کنین مامایی که میتونی مطب بزنی با کارشناسی هم پرستاری دکترا خیلی سختی داره و آخرش دیگه تیم زخم تشکیل میدن درآمد به اندازه اون دوتا هم نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه اگر دکترا رو بگیرین مجوز آزمایشگاه بهتون میدن میتونین تاسیس کنین مامایی که میتونی مطب بزنی با کا ...

نه به دکتری علوم آزمایشگاهی مجوز نمیدن مگر اینکه با پزشک پاتولوژیست همکاری کنن، یه دوره بعد از دکتری باید بگذرونن که به شدت سخته دوره ی فلوشیپ میگن اگه اونو رد کردن با شرایط خاصی میتونن یه آزمایشگاه خاص بزنن و دستشون مثل پزشک پاتولوژیست باز نیست

چون ظرفیتش خیلی کمه دوست من که علوم آزمایشگاهی بود ۳۰ نفر بودن ما پرستاریا ۸۵ نفر

البته الان پرستاری بهتر از علوم از هست. اگر کسی دکترا بگیره کلا موضوع فرق داره. هدف را باید دید

نه به دکتری علوم آزمایشگاهی مجوز نمیدن مگر اینکه با پزشک پاتولوژیست همکاری کنن، یه دوره بعد از دکتری ...

عه من فکر میکردم فلوشیپ رو رد کنن دیگه مثل پاتولوژیست برای مجوز آزمایشگاه باهاشون برخورد میشه

نه به دکتری علوم آزمایشگاهی مجوز نمیدن مگر اینکه با پزشک پاتولوژیست همکاری کنن، یه دوره بعد از دکتری ...

اره دقیقا این اشتباه رو بعضی مشاور کنکور ها به بچه ها میگن باعث انتخاب غلط میشن

از بین پرستاری و مامایی به خودت بستگی داره که چقدر فعال باشی در رابطه با حقوقت(البته بنظرم کار مامایی زیاد جالب نیست علاقه میخواد) اما علوم ازمایششگاهیا حقوقشون با اختلاف کمتره به نسبت اون دوتا (مامانم پرستاره ازش پرسیدم) به علاوه ی اینکه توی کل بیمارستانشون طبیعتا تعداد بسیار زیادی پرستار و حدود 30 الی 40 نفر ماما و فقط حدود 10 نفر کاشناس علوم ازمایشگاهی استخدامه بازار کارش اصلا جالب نیست