2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم بیاید

167 بازدید | 12 پست

همسرم هم البته اصل کاریه

ما عقدیم

بعد برای خرید ها مثلا جاکفشی چیزی باشه من خونمون دوره همسرم خودش میره خرید اما خواهرش هم میبره خب ( من فقط برای انتخاب فرش و سرویس خواب رفتم )

یا مثلاً دیشب رفته بود بازار بعد اول گفت خودم تنها رفتم بعد تو گالریوس دیدم عکس از لباس مجلسی هایس که گرفته برای فرمالیته عروسی من عکس خواهرش هم افتاده بهش گفتم گفت یهویی تو بازار همو دیدیم

یا حتی برای انتخاب عکس فرمالیته عقدمون هم همسزم گفت بزار خواهرم هم بیاد بهتر راهنمای میکنه

الان ممکن بگید چقدر گیر الکی میدی ولی بخدا فقط میترسم بعد عروسی هم همین باشه یا همسرم عادت کرده هی نظر خواهرش هم بخواد هر چند نظر منم میپرسه ( ولی الان دیگه مطمئن نیستم اون وسایلی که خریده واقعا انتخاب خواهرش بودن یا خودش )و خواهرش هر جایی باشه باهامون تازه متاهل سه تا بچه داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن .گند نزن به رابطتت.احترامهارو نشکن.

دو روز دیگه تاپیک بزنی همسرم سرد شده خیانت و....

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
نگران نباش کسی که که خودش متاهله وسهتا بچه داره بیکار نیست که بعداً آوار زندگیه شما بشه،الانم از لط ...

کجای کاری هستن خواهرشوهرهای که متاهل هستن بختک میشن تو زندگی داداشون

نمی دونم ولی حسم میگه آره خواهرش انتخاب کرده همه چیزو

ببین من این تجربه رو داشتم و واقعا پیر و مریضم کرد این داستانا

به نظرم همین اول کاری برو با شوهرت خیلی رک و صادقانه صحبت کن و نظرتو بگو . جنگ اول به از صلح آخر

نگران نباش کسی که که خودش متاهله وسهتا بچه داره بیکار نیست که بعداً آوار زندگیه شما بشه،الانم از لط ...

اونقدر بیکار هست ک خرید و بره ... بعدش هم خدا میدونه

زن وقتی ازدواج میکنه خونه زندگی میخواد تشکیل بده باید براش مهم باشه وسایل خونه و زندگیش طبق سلیقه خودش پیش بره نه خواهرشوهر

اونقدر بیکار هست ک خرید و بره ... بعدش هم خدا میدونهزن وقتی ازدواج میکنه خونه زندگی میخواد تشکیل بده ...

خودش داره میگه اونجا نیستم و نظر خودمم میپرسه به نظرت مردا از لباس زنونه سر در میارن یا لوازم منزل؟اینا یه عمر خواهر برادر بودن حق ندارهخواهرش و با خودش ببره یه نظر ازش بخوات؟همین حساسیتای بی مورد باعث بوجود اومدن هزار کشمکش بعدی میشه آدم باید یه کم چشم ودلشو بزرگ کنه