2777
2789
عنوان

خواهر شوهر دخالتگر رو چکار کنم

179 بازدید | 21 پست

همسرم هم البته اصل کار

ما عقدیم

بعد برای خرید ها مثلا جاکفشی چیزی باشه من خونمون دوره همسرم خودش میره خرید اما خواهرش هم میبره خب ( من فقط برای انتخاب فرش و سرویس خواب رفتم )

یا مثلاً دیشب رفته بود بازار بعد اول گفت خودم تنها رفتم بعد تو گالریوس دیدم عکس از لباس مجلسی هایس که گرفته برای فرمالیته عروسی من عکس خواهرش هم افتاده بهش گفتم گفت یهویی تو بازار همو دیدیم

یا حتی برای انتخاب عکس فرمالیته عقدمون هم همسزم گفت بزار خواهرم هم بیاد بهتر راهنمای میکنه

الان ممکن بگید چقدر گیر الکی میدی ولی بخدا فقط میترسم بعد عروسی هم همین باشه یا همسرم عادت کرده هی نظر خواهرش هم بخواد هر چند نظر منم میپرسه ( ولی الان دیگه مطمئن نیستم اون وسایلی که خریده واقعا انتخاب خواهرش بودن یا خودش )و خواهرش هر جایی باشه باهامون تازه متاهل سه تا بچه داره

برای خرید وسایل عروسی گفتم دوست دارم دوتایی بریم گفتم بچه که نیستیمفت چرا مثلا لباس عروس میخوای پرو کنی مثلا دونفر باشند نظر بدن بهت میاد نمیاد گفتم مزون دار میگه گفت اون میخواد جنسش کنه تو پاچمون

بعد گفتم چرا همه جا خواهرت باشه گفت کجا همه جا هست الان چون داریم انتخاب ها بزرگ و مهم زندگیمون میکنیم و بی تجربه ایم هستن وگرنه من خودم حق دخالت نمیدم و دیدی نمیدونم سرویس خواب با انتخاب خودم بود و....

نذار ادامه پیدا کنه

فردا بخوای بچه بیاری هم شوهرت میگه تجربه نداری و فلان

بگو مگه خودمون عرضه نداریم؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قصد دخالت ندارم اما از عقد هررررجور باهاشون رفتار کنی همونجور عادت میکنند

منم متاسفانهذهمین بود زیاد رو دادم بهشون میبردیمشون گردش و مسافرت بعد ک اگه یبار نمیبردیم قهرمیکردن تا چند روز و زوووووورشون میومد

اسم کاربری همینطوری ثبت شده

این دخالت از طرف خواهر شوهر حساب نمیشه حسادت از طرف شماست تو خودت نیستی برات مهم هم نیست که خودت باشی فقط از این که خواهر شوهرت همراه داداشش میره ناراحتی دود این بدجنسی ها و حسادت ها اخر توی چشم خودت میره

سادگی کردی

حتی خرید عقد و بلهبرون و عروسی رو عروس داماد تنها میرن

اسن خریدا تمام باید ب سلیقه تو باشه

خواهرش صبر کنه تا شوهر کنه بعد بره انتخاب کنه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نگو دخالت بالاخره مرد که نمی دونه چی بخره و چی نخره خواهرش می ره کمکش که نظر بده

اتفاقا همسرم خیلی سلیقش عالی

و من نگرانم اگه بعد عروسی هم همینقدر نظر خواهرش مهم باشه چکار کنم

عزیزم دخالت نیست.

اتفاقا داره لطف میکنه.

چه ایرادی داره آخه.

اینو بدون هروقت نسبت به خانوادش گارد بگیری اول واکنش تند همسرت به سمت خودت برمیگرده.پس ساده نباش.و وارد میدان جنگ با خانواده شوهر نشون.چون بی شک همیشه عروس بازنده هست

خدایا شکرت
اتفاقا همسرم خیلی سلیقش عالی و من نگرانم اگه بعد عروسی هم همینقدر نظر خواهرش مهم باشه چکار کنم

اگه نیس

قبل عروسی هر چی دیدی بعد عروسی ده برابرشو قراره تحمل کنی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

حساس نشو خب تنهاس خواهرشو میبره اما وقتی خودت هستی اونو نبرین گارد نگیر حساس تر میشه مثلا بگو تو تنه ...

خب دوتایی با هم ، همینه باز اون خواهرش باید باشه در بعضی مواقع چون از نظرش ما اول زندگی هستیم تجربه نداریم